Contact


Mă poți contacta prin mail la  admin@pariusigur.com

Pentru cei care aveți cont de Twitter și aveți chef să comunicați, dați un clic pe butonul de mai jos

Follow @pariusigur_com

Pe Facebook mă găsiți în secunda 2 pe grupul Pariuri Live

Aveți multe metode de contact mai sus, dar puteți să lăsați și un mesaj în secțiunea de comentarii de pe această pagină și o să răspund rapid.

Sunt născut în orașul în care a domnit legenda românilor Vlad Țepeș.Despre acesta, Petre Țuțea spunea:

Vlad Țepeș are meritul de a fi pus pe tronul Moldovei pe cel mai mare voievod român, pe Ștefan cel Mare. Cu armele! Are meritul că l-a și bătut. Și are mai ales meritul că a coborât morala absolută prin țepele puse în cur la nivel absolut.

Dormeai cu punga de aur la cap și ți-era frică să n-o furi tu de la tine, asta-i voievod absolut, Vlad Țepeș. Păi fără ăsta istoria românilor e o pajiște cu miei!

2010-Acest blog a apărut în Aprilie. Pariam de câțiva ani la case de pariuri de colț de stradă sau online și deja eram obișnuit cu bonusurile, cu verificarea identității, money management, sisteme de pariuri,etc. Dar despre blogging și siteuri despre pariuri nu știam mai nimic.

Am început să scriu tot felul de chestii interesante sau de slabă calitate.

Blogul era generalist ca majoritatea care apar în blogosfera românească.

2011- Am învățat multe de la Ioana Radu zisă Terra, care mi-a deschis ochii în legătură cu promovarea blogului și folosirea în avantajul meu al rețelelor de socializare. Mi-a explicat că trebuie să scriu articole de calitate, originale, nu câteva cuvinte aruncate in glumă sau articole pline doar de poze luate de pe google cu un simplu search.

După o perioadă,cred că trecuse un an de zile, mi-am dat seama că lumea e sătulă de bloguri generaliste, de trăiri personale și alte tâmpenii și m-am decis să clădesc un blog pe nișa de pariuri.

2013– în luna August am cumpărat domeniul .com și am făcut redirect de la blogul vechi care era pe blogspot.com. Tot în această perioadă s-a impus pe site un nou nume: Vlad Dobroteanu.

Este un colaborator specializat pe fotbalul britanic, francez, german și spaniol. Scrie articole detaliate cu o zi înainte de disputarea meciurilor importante din Premier League sau din alte campionate puternice. Este apreciat de cititorii siteului pariusigur.com pentru că vine cu informații la zi despre starea jucătorilor, atmosfera la echipă, statistică, arbitraje,etc.

2014 – În 2014 am ajuns la un numar mare de cititori pe acest site. În fiecare lună cel puțin 10.000 de pariori vizitează siteul pariusigur.com

Am început să scriu zilnic. E o plăcere să știu că unii cititori sunt la zi cu informațiile importante. Pariorii au la fiecare 24 de ore un nou articol despre sport, case de pariuri online, recorduri din fotbal, strategii la pariuri sportive, știri fara can-can.

2016 – Este anul in care Vlad Dobroteanu a renuntat sa mai scrie pe acest site din motive personale. Daca pana acum puneam amandoi umarul la constructia si promovarea siteului Pariu Sigur, acum am ramas singur pe baricade. Dar nu ma plang pentru ca mereu am scris de placere aici. Sa auzim numai de bine.

Si e doar inceputul unui blog de succes. Ne citim peste 5 sau 10 ani.

Zâmbiți în fiecare zi!

Copy link
Powered by Social Snap