5 meciuri din Serie A au fost reprogramate

Serie A

Toata lumea astepta cu sufletul la gura mare derby dintre Juventus si Inter care trebuia sa se joace azi. Din pacate acest meci, dar si inca 4 din Serie A au fost reprogramate pe data de 13 mai. Meciurile care nu se mai joaca in acesta etapa sunt: Juventus – Inter, Udinese – Fiorentina, Milan – Genoa, Parma – Spal si Sassuolo – Brescia.

Motivul principal al acestor reprogramari ale meciurilor din Serie A este reprezentat de coronavirus care se pare ca a scapat de sub control in Italia. Ministrul Sanatatii din Italia declarat ca doctorii din primul spital, unde au fost spitalizati pacientii cu acest virus, nu au luat toate masurile necesare de protectie si coronavirus s-a raspandit rapid in zonele Lombardia, Veneto si Emilia-Romagna. In aceste zone este instaurata carantina si e posibil sa mai dureze cel putin o saptamana.

Numarul italienilor infectati cu acest coronavirus a ajuns la 1049, iar numarul deceselor a ajuns la 29. Fotbalul este un fenomen global, si deja au aparut cazuri si printre jucatorii amatori sau profesionisti. Trei jucatori de la Pianese, din Serie C, au fost infectaii, alaturi de un manager din echipa. Majoritatea cazurilor au fost inregistrate in regiunea Lombardia, care include orasele Milano si Bergamo.

Ce se intampla cu pariurile puse pe aceste meciuri din Serie A care au fost reprogramate?

Daca ati pariat pe meciurile Juventus – Inter, Udinese – Fiorentina, Milan – Genoa, Parma – Spal si Sassuolo – Brescia veti primi cota 1. Casele de pariuri onlien sau cele de la colt de strada au un regulament clar in astfel de cazuri. Daca meciul nu se rejoaca in 48 de ore, primiti cota 1, adica banii inapoi.

Ar fi bine sa evitati meciurile din Italia la pariuri in urmatoarele 30 de zile pentru ca e posibil sa avem amanari si reprogramari ale acestor partide de fotbal. Nu doar in Italia s-a luat aceasta decizie pentru ca in Elvetia s-a decis ca toate meciurile din prima si a doua liga de fotbal sa fie reprogramate. In Elvetia s-a pus stop tuturor evenimentelor sportive care strang mai mult de 1000 de spectatori pana pe 15 martie, asa cum anunta as.com

Asa arata textul postat pe Twitter de Federatia de Fotbal din Elvetia:

BREAKING: After orders from the Federal Council: ALL domestic league games in Switzerland this weekend are postponed due to coronavirus fears.

The media conference informed the public that all events with 1000 or more people are prohibited until March 15, 2020

Se duce o lupta pe mai multe fronturi ca acest coronavirus sa nu se raspandeasca in toata Europa, iar suporterii echipelor de fotbal pot astepta cateva zile fara sa se duca la stadion. Sanatatea ar trebuie sa fie pe primul plan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap