Pariuri sigure sau Sure Bets

pariuri sigure

Exista pariuri sigure? Toti pariorii din intreaga lume si-au pus intrebarea asta. In trecut, se faceau bani buni cu pariurile sigure, dar casele de pariuri online se adapteaza la orice incercare a pariorilor de a castiga des si rar mai gasesti Sure Bets. Aceste pariuri sigure sunt posibile datorita cotelor la pariuri oferite de casele online sau cele de la coltul strazii.

Ce inseamna pariuri sigure?

Pariurile sigure sau Sure Bets reprezinta o metoda de a face un ban cinstit datorita cotelor oferite de casele de pariuri onlin. Dupa cum stii, agentiile de pariuri sportive ofera cote diferite pentru acelasi meci de fotbal, baschet, tenis etc. Daca la un meci de tenis intre Nadal si Federer, Betfair ofera cota 1.80 la victorie pentru Nadal si cota 2.15 pentru Federer, Betano are alta oferta. Betano are urmatoarele cote: 2.15 victorie Nadal si cota 1.80 victorie Federer.

Daca ai bani multi, poti sa pariezi si 1000 de euro sau mai mult pe aceste tipuri de pariuri online. Daca nu, 200 de euro sau mai putin este o suma acceptabila pentru aceasta strategie la pariuri.

Tu doar trebuie sa pariezi 200 sute de euro sau orice alta suma pe victoria lui Federer la cota 2.15 la Betfair si aceeasi suma de bani pe victoria lui Nadal la cota 2,15 la casa de pariuri Betano. Astfel, indiferent ce se intampla in meci si cine va fi castigator, tu vei fi pe plus. Castigi 30 de euro fara emotii. E de ajuns sa prinzi 3 meciuri pe zi si ai facut 90 de euro fara stres.

Nu este usor sa gasesti pariuri sigure sau Sure Bets, dar sunt site-uri specializate care ofera asa ceva. Doar trebuie sa cauti pe Google. In plus, ar fi bine sa ai conturi deschise la cat mai multe case de pariuri ca sa poti sa ai cele mai bune cote pentru fiecare meci in parte.

In ce sporturi gasesti pariurile sigure?

Cel mai bine este sa gasesti pariurile sigure pe sporturi care au la final doar 2 rezultate posibile cum ar fi tenis, baseball, volei etc. Este mult mai usor de calculat Sure Bets in aceste sporturi. Fotbalul este binevenit in combinatia asta mai ales la pariuri peste 2.5 goluri si sub 2.5 goluri sau orice pariu pe goluri marcate.

Se pot face bani din pariuri sigure si la 1 X si 2, adica victorie gazde, egal sau victorie oaspeti la fotbal. Doar trebuie sa fii atent la ce sume pariezi si la final sa fii pe plus indiferent de rezultatul meciului de fotbal.

Ce case de pariuri sunt indicate pentru acest tip de pariuri?

Unele case de pariuri online ofera cote mult mai mari decat altele. Nu este o regula generala, dar e bine sa le urmaresti pe cele care au cote maricele pentru pariuri sigure. Nu zic ca nu e bine sa ai cont si la case de pariuri sportive mai mici pentru ca nu se stie de unde sare iepurele. Poti sa gasesti cote bune si la casele mai putin cunoscute de publicul larg.

Betano este o casa importanta in Romania si are o optiune foarte buna pentru acest tip de pariuri. Pariurile Betano cu Marja 0% reprezinta o oferta prin care agentia ofera cote foarte mari pentru anumite meciuri si doar la pariuri pe victorie pe fotbal, baschet, tenis sau volei. Cu alte cuvinte un avantaj 0 pentru agentie, iar pariorul are un payout de 100%.

Meciurile de fotbal sau din alte sporturi care sunt in oferta Marja 0% de la Betano au un simbol usor de vazut. Acest simbol este de culoare rosie si contine textul ”0%”.

Tot trebuie sa urmaresti cotele si de la alte case de pariuri, nu doar de la Betano pentru ca strategia pariurilor sigure se realizeaza cu cel putin 2 agentii diferite.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap