De ce pariorii prefera casele de pariuri online

casele de pariuri online

In momentul scrierii acestui articol, ne aflam in sezonul de iarna. Zapada intarzie sa apara, insa probabil nu va dura mult pana la prima ninsoare. Acest lucru probabil va ingreuna destul de mult traficul, fie ca ne referim la pietoni sau la soferi. In plus, in sezonul rece temperaturile sunt destul de joase. Acesta reprezinta doar un motiv pentru care pariurile online sunt preferate de multe persoane in detrimentul celor offline.

Online ai posibilitatea de a paria chiar si in pijama

La pariuri online conteaza foarte mult “sa fii pe faza”.  Sa spunem ca te uiti din confortul casei tale peste oferta unei agentii de pariuri si gasesti un pariu cu o cota atractiva si cu sanse mari de reusita. Pana te schimbi si pana sosesti la agentia de cartier cea mai apropiata pot trece zeci de minute sau chiar mai bine de o ora.

In acest timp, cota poate scadea, uneori chiar semnificativ. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca odata ajuns acolo vei constata ca nu s-a deschis inca acea agentie sau ca ai nimerit fix in pauza de masa a casieritei.

In schimb, daca alegi sa pariezi online nu vei intampina astfel de dificultati. In mediul online poti plasa pariuri in orice moment al zilei sau al noptii. Nu trebuie sa depui efort fizic pentru asta, fiind de ajuns un laptop sau un telefon si o conexiune la Internet.

Bonusuri si promotii atractive

De multe ori, promotiile agentiilor offline se limiteaza la un bonus la castig daca plasezi mai mult de 10 selectii pe bilet. Ei bine, la casele de pariuri online pentru a primi un bonus nu este nevoie sa-ti incarci biletul de pariuri. Se poate acorda bonusul chiar si pentru un pariu simplu, uneori chiar si daca acesta este necastigator.

Un alt avantaj important oferit de casele de pariuri online il reprezinta bonusul de inregistrare sau bonusul fara depunere, acestea putand atinge valori destul de mari. Acest bonus de inregistrare se acorda in momentul in care ai efectuat primul tau depozit la casa online la care te-ai inregistrat.

Oferta bogata a transmisiunilor in direct

Multe case online dintre cele licentiate in Romania au oferta de pariuri destul de bogata. Cateva dintre ele dispun de o oferta cuprinzatoare si in ceea ce priveste transmisiunile sportive in direct .

In afara fotbalului din Premier League, a Ligii I din Romania, a sporturilor cu motor si a sporturilor de iarna individuale nu credem ca exista competitie sportiva importanta care sa nu fie transmisa de una sau mai multe case de pariuri.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap