Decathlon a deschis un magazin in Targoviste

Decathlon

Am fost la deschiderea primului magazin Decathlon din Targoviste, unde au mai fost prezenti toti jucatorii Chindiei impreuna cu antrenorul Viorel Moldovan, dezvoltatori locali ai firmei SITE&CO IMOBILIAR, dar si reprezentanti de seama din conducerea acestui brand cunoscut de articole sportive. E un plus faptul ca un centru comercial important e dezvoltat de oameni din Targoviste care reinvestesc in oras si nu de vreo multinationala sau fond de investitii.

Reteaua de magazine de articole sportive Decathlon a ajuns la 27 de unitati la nivel national. Magazinul are o suprafata de 803 metri patrati si peste 5.000 de produse si articole folosite in peste 50 de sporturi precum fotbal, minifotbal pe teren sintetic sau in sala, culturism, tenis de camp,volei, baschet, arte martiale, cardio, tenis de camp sau sporturi de iarna.

Am ajuns la locul cu pricina cu vreo 5 minute intarziere din cauza traficului si am intrat cu invitatie speciala de la o firma care se ocupa cu promovarea in mediul online. Eu sunt blogger cu vechime in Targoviste si trebuia sa fiu in zona, mai ales ca practic sportul amator de ani de zile. Conferinta de presa nu a durat mult, vorbitorii au spus lucrurilor pe nume si nu au lungit discursul prea mult, fapt imbucurator pentru toata lumea.

Viorel Moldovan a vorbit in limba franceza si a glumit: De 10 ani va asteapta cei din Targoviste sa veniti. Reprezentantii Decathlon au ras cu pofta. Daca nu stiati, antrenorul Chindiei, a fost jucatorul lui Nantes cu care a castigat titlul de campioana al Frantei in 2001, dar si cel mai bun marcator din campionatul Elvetiei in 1996 si 1997 in perioada cand a jucat pentru cluburile de fotbal Neuchatel Xamax si Grasshoppers . Din acest motiv, limba franceza nu are secrete pentru Viorel Moldovan.

De ce aveau nevoie locuitorii din Targoviste de magazinul de articole sportive Decathlon?

Se practica diferite sporturi in Targoviste la nivel amator sau profesionist. La fotbal, Chindia Targoviste joaca in Liga 1 si a facut meciuri mari impotriva unor echipe cu renume ca Dinamo, U Craiova, Astra sau Gaz Metan Medias. Se joaca mult minifotbal pentru ca exista mai multe campionate pe teren sintetic: SuperLiga si Campionatul Firmelor.

Lumea se duce la inot pentru ca avem 2 bazine acoperite din care unul olimpic in Complexul de Natatie Targoviste. Pustanii practica box, arte martiale, tenis de camp, judo, baschet, volei si multe alte sporturi. Dar de unde sa iei echipament?

biciclete

Pana sa vina Decathlon in orasul nostru, eram nevoiti sa ne deplasam la Bucuresti sau Ploiesti ca sa ne cumparam tricouri pentru fotbal, mingi, sosete, hanorace, echipament pentru munte, biciclete si toate accesoriile pentru acestea, kimono pentru karate, manusi de box, palete de tenis de masa sau de camp si multe altele. Acum nu mai este nevoie sa ne mai deplasam in atte orase pentru echipament sportiv.

„Ca parte a misiunii noastre organizationale, ne-am propus să fim prezenti cu magazine in toate orasele ai căror locuitori practica sport sau isi doresc sa includa activiatile sportive in stilul lor de viata. Este si cazul orasului Targoviste, unde am regasit o comunitate sportiva activa si o dorinta a targovistenilor de a fi prezenti si in orasul lor. Am raspuns cu mare bucurie numeroaselor solicitari primite in mediul online, iar prin oferta Decathlon adusa mai aproape de ei speram sa contribuim la incurajarea cat mai multor persoane din comunitate sa practice sport”, a spus Gwenn Hervo, Manager expansiune Decathlon România.

Daca ai nevoie de articole sportive, poti sa faci un drum la Decathlon si sa iti iei ce iti doresti. Acum nu mai exista aceasta scuza: nu faci miscare pentru ca nu ai de unde sa cumperi adidasi de alergare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap