Ce inseamna 2+ la pariuri

ce inseamna 2+ la pariuri

Daca nu stii ce inseamna 2+ la pariuri, stai linistit pentru ca o sa afli in randurile ce urmeaza. Acest tip de pariu este cautat des de romani pentru ca este din piata de goluri marcate dintr-un meci de fotbal. Este mai bine sa pariezi pe goluri marcate decat pe victoria unei echipe favorite, mai ales in aceste vremuri unde surprizele la pariuri sunt la tot pasul.

Ce inseamna 2+ la pariuri sportive?

Este un pariu care este castigator daca in meci se marcheaza cel putin 2 goluri. Daca pariezi ca in meci sa se inscrie 2+ goluri si se termina cu 1-1, 2-0, 0-2, 2-1, 1-2, 2-2 etc, pariul este castigator. Daca pariezi total goluri gazde 2+ trebuie ca echipa care joaca acasa sa inscrie cel putin 2 goluri ca pariul sa fie castigator. Eu prefer total 2+ goluri in meci pentru ca asa ai sanse mai mari. Scorul poate sa fie 1-0 si in minutul 91 sa se mai inscrie o datam iar pariul va fi castigat. Pierzi acest pariu doar daca meciul se termina cu unul din urmatoarele scoruri de 0-0, 1-0 sau 0-1.

Ce reprezinta 3+ la pariuri online?

Este unul dintre cele mai des intalnite pariuri pe fotbal pentru ca multi dintre voi riscati bani pe goluri marcate. Total goluri 3+ este acelasi lucru cu peste 2.5 goluri din oferta caselor de pariuri online. Acest pariu este castigator daca in meci se marcheaza cel putin 3 goluri. Inca ceva important despre acest pariu. Daca un meci se intrerupe din diferite motive, cum ar fi vremea potrivnica sau pentru ca au intrat suporterii pe teren, iar pana in acel minut s-au inscris 3 goluri, pariul este valabil chiar daca meciul este oprit pe o perioada mare de timp.

Ce inseamna total goluri 4+ la pariuri?

Pantru ca acest tip de pariu total goluri 4+ sa fie castigator, trebuie sa se inscrie minim 4 goluri in meci. Daca se marcheaza 5, 6, 7, 8 goluri sau mai multe cu atat mai bine. Total goluri 4+ se joaca in campionate de fotbal unde se inscrie des, unde sunt aparari slabe si oamenii din atac sunt in forma.

Ce reprezinta 5+ la pariuri sportive?

Daca ai pariat 5+ si meciul se termina cu unul din urmatoarele scoruri 6-0, 5-1, 7-0, 5-2, 3-3, 4-2, 8-1 inseamna ca ai castigat. Ai pierdut acest pariu daca in meci se marcheaza doar 4 goluri. Nu jucati acest tip de pariu la inceput de campionat sau in ultimele etape. Mai ales in ultimele etape cand se da lupta pentru retrogradare si se joaca strans, la rezultat. Incearca sa pariezi pe goluri marcate in campionate puternice si pe echipe ofensive.

Sper ca articolul ce inseamna 2+ la pariuri te-a lamurit, iar daca ai intrebari poti sa folosesti cu incredere sectiunea de comentarii de mai jos.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap