Pariuri sigure pe termen lung

pariuri sigure pe termen lung

Unii pariori incearca sa faca bani cu pariuri sigure pe termen lung sau pariuri antepost. Inainte de inceperea oricarui campionat de fotbal, casele de pariuri ofera cote pentru campioana, pentru cine va retrograda, cine va fi primul antrenor demis, cine va fi atacantul cu cele mai multe goluri, cine va fi cel mai bun portar etc. Dar sunt aceste pariuri sigure?

Daca pariezi pe Juventus ca va castiga campionatul in Italia, ai sanse de peste 95% sa iti iasa. PSG este o echipa care domina fotbalul in Franta si castiga campionat dupa campionat. Dar asta nu mai e valabil in Spania, Germania sau Anglia unde Liverpool si Manchester City s-au batut pentru titlul de campioana pana in ultima etapa.

Cotele oferite pentru castigarea campionatului de fotbal in fiecare tara sunt acum si la Betano, in sectiunea CASTIGATORI COMPETITIE. Daca nu gasesti imediat aceasta oferta, poti sa dai search in casuta de cautare si ti se va afisa imediat. Dar sa nu mai pierdem vremea si sa va arata cotele echipelor puternice de a castiga titlul de campioana la fotbal in Anglia, Spania, Germania, Italia, Franta, Scotia etc.

PREMIER LEAGUE (sa castige)
-Manchester City (1,45)
-Liverpool (3,75)
-Tottenham (20,00)

CHAMPIONSHIP (sa promoveze)
-Leeds United (5,00)
-Fulham (7,00)
-Cardiff (10,00)

LEAGUE ONE (sa promoveze)
-Sunderland (4,50)
-Portsmouth (6,00)
-Ipswich (7,00)

SCOTIA (sa castige)
-Celtic (1,35)
-Rangers (3,50)
-Aberdeen (25,00)

BUNDESLIGA (sa castige)
-Bayern Munchen (1,22)
-Borussia Dortmund (5,50)
-RB Leipzig (15,00)

SERIE A (sa castige)
-Juventus (1,50)
-Inter (5,50)
-Napoli (7,00)

LA LIGA (sa castige)
-Barcelona (1,60)
-Real Madrid (2,40)
-Atletico Madrid (15,00)

LIGUE 1 (sa castige)
-PSG (1,15)
-Lille (12,00)
-Marseille (20,00)

Cotele se vor mai misca pana la inceputul campinatelor si apoi dupa fiecare etapa in parte. Cred ca Juventus, PSG si Celtic au cele mai mari sanse sa castige campionatul in tarile lor. In Spania, Barcelona are nevoie de inchizatori mai buni, Atletico s-a intarit puternic in perioada de transferuri, iar Real Madrid are probleme majore in defensiva.

In Premier League, va fi o lupta dura intre Manchester City si Liverpool, iar oricand o echipa din BIF Four poate face surpriza. In Germania, desi Bayern Munchen pare favorita clara, Borussia Dortmund este un adversar de temut.

Credeti in pariuri sigure pe termen lung sau preferati doar ce va ofera casele de pariuri online in weekend?

Sursa poza dailystar.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *