Strategii pariuri online mai rar intalnite

strategii pariuri online

Daca pariati de ceva vreme, ati citit despre strategii pariuri ca Martingale, pariu pe egal pe aceeasi echipa pana iese, pariuri pe favoriti atunci cand joaca in deplasare, pariuri pe tenis pe setul 2 cand favoritul a castigat primul set si multe altele. Pariatul pe termen lung poate fi o afacere buna daca stii sa te controlezi, daca ai un buget clar pentru aceasta activitate si daca nu joci la recuperare indiferent ce se intampla cu pariul ales de tine in acea zi. In acest articol o sa iti prezint 3 strategii pariuri online mai rar intalnite publicului cunoscator.

Strategie peste 2.5 goluri unde suma de bani este impartita in 4

Daca intr-un meci cota la peste 2.5 goluri este de 1.80 si nu se marcheaza in primele 20 de minute, cota la acest tip de pariu va creste pana se va inscrie primul gol. Daca tu pariezi 100 de Euro pe cota 1.80 si pariul va fi castigator, ai facut 80 de Euro in plus.

Dar poti sa faci mai multi bani daca suma de 100 Euro o impartita in 4. Pariezi 25 Euro in minutul 1, apoi aceeasi suma in minutul 15, inca 25 de Euro in minutul 30 si ultima parte din bani in minutul 45. Asta daca nu se inscrie deloc. Cota la peste 2.5 goluri in mintul 45 poate ajunge la 5 sau mai mare. Daca se inscrie in minutul 60 primul gol, iesi de pe piata folosind buton de Cash Out pentru ca ai prins o cota de cel putin 5 si dai retragere de pe piata la toate cele 4 pariuri. Astfel o sa castigi mult mai mult cash decat daca ai fi apriat toata suma pe cota 1.80 de la inceputul meciului.

Pariaza pe cartonase galbene la meciuri de traditie

Una dintre cele mai bune strategii pariuri online este sa risti bani pe derby-uri ca FCSB – Dinamo, Lazio – AS Roma, Barcelona – Real Madrid etc si sa te bazezi pe nervozitatea jucatorilor, pe presiunea tribunelor, pe ambitia conducatoriulor cluburilor de fotbal implicate. Cel putin in meciurile in care joaca Lazio contra AS Roma aproape in fiecarte sezon se acorda cel putin un cartonas rosu si multe cartonase galbene. Poate meciul se termina 0-0, dar la cartonase galbene scorul poate fi 4-3, plus o eliminare. Prefer un pariu pe cartonase galbene decat unul pe goluri marcate in astfel de meciuri tari.

Risca niste bani la hochei pe gheata

In fotbalul romanesc, daca o echipa este condusa cu 1-0 si este minutul 90, echipa care are nevoie sa revina pe tabela de marcaj, risca foarte putin in ultimele 4 sau 5 minute pentru ca asta este mentalitatea antrenorilor de la noi.

In sporturile americane, in special la hochei pe gheata in NHL, daca o echipa este condusa la 1 gol diferenta, va scoate portarul si va introduce un om de atac pentru a forta egalarea. De mult ori echipa care a scos portarul primeste gol pe contra-atac ori reuseste sa inscrie pentru ca are superioritate. De aceea e recomandat sa pariezi pe inca un gol marcat la hochei pe gheata daca ai observat ca antrenorul a scos portarul si risca tot in ultimele minute.

Aceste strategii de pariuri online sunt recomandate celor cu cel putin 2 ani de experienta in pariuri pentru ca nu este usor sa ai auto-control doar dupa o luna in aceasta lume a pariurilor sportive.

Sursa poza bbc.co.uk

You may also like...

1 Response

  1. N-am incercat pana acum sa pariez pe meciuri de hochei. O sa testez si eu aceasta strategie 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *