Au aparut cotele pentru Alegeri Prezidentiale Romania

Alegeri Prezidentiale Romania

Azi, PSD a anuntat candidatul pentru Alegeri Prezidentiale Romania 2019 si avem un tablou complet al candidatilor pentru cea mai importanta functie din tara noastra. Surpriza mare este cota oferita de casa de pariuri Maxbet pentru Viorica Dancila care are cota 2001. Da, ati citit bine. Candidatul PSD are cele mai mici sanse dintre toti candidatii la presedentie, cel putin in opinia acestei case de pariuri.

UPDATE: Cota reprezentantului PSD Viorica Dancila a scazut in cateva ore de la 2001 la 19.

Cine are cele mai mari sanse la aceste Alegeri Prezidentiale Romania 2019?

Casa de pariuri Maxbet ofera cota 1.40 pentru actualul presedinte sa mai castige inca un mandat, Dacian Ciolos are cota 2, dar in locul lui ar trebui sa fie candidatul USR PLUS Dan Barna care e posibil sa intre in turul 2 alaturi de Klaus Iohannis. Firea s-a retras din aceasta cursa electorala, dar sotul ei, Florentin Pandele are cota 5 sa ajunga Presedintele Romaniei.

Calin Popescu – Tariceanu are cota 10, dar dupa ultimele rezultate ale partidului ALDE la alegeri, nu cred ca are vreo sansa reala. Gabriela Firea are cota 21, dar asa cum am precizat mai sus, ea s-a retras din aceasta cursa electorala si nu are rost sa pariezi vreun ban pe succesul ei. Victor Ponta are cota 34, iar visul lui de a avea un candidat unic PSD si PRO Romania s-a naruit, iar Viorica Dancila pleaca la razboi fara sprijinul lui Ponta.

Lia Olguta Vasilescu nu cred ca va aparea pe liste, iar Laura Codruta Kovesi avea o sansa daca era candidatul opozitiei, dar fara sprijin politic nu aduna multe voturi. Gheorghe Hagi are cota 751, Elena Udrea cota 1001 si George Becali cota 1001.

Merita sa pariezi la evenimente care nu au legatura cu sportul?

Cateodata e mai bine sa pariezi la alegeri parlamentare, prezidentiale sau cine va castiga Eurovision decat la un meci din Liga 1, Romania. Iei in calcul mai putine variabile si poti anticipa cine va castiga aceste Alegeri Prezidentiale Romania, dar cota de 2001 pe Viorica Dancila merita incercata.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap