Romania – Anglia scor 4-2, ultimele 20 de minute

Video Romania 4-2 Anglia

România a distrus Anglia cu 4-2 și ăsta cred că este cel mai spectaculos meci de la Campionatul European de fotbal U21 cu răsturnări de situație de la un minut la altul. Comentatorii partidei de fotbal Marian Olaianos și Emil Hossu Longin au spus la final: “Să înceapă nebunia la Cesena. Am marcat de 4 ori Angliei, campioană mondială acum 2 ani la U20. Suntem cu un pas mare în semifinale și la Tokyo. Ieșiți pe străzi, români! Ieșiți și bucurați-va pentru acești copii! Avem din nou Echipă Națională”.

Rezumat video România 4-2 Anglia

Ce au declarat jucătorii români după meci

Florinel Coman: „Ne bucurăm că am ieșit cu capul sus, cu cele trei puncte. Când au egalat, simțeam că suntem împinși de la spate de public și în ultimele două minute am reușit să marcăm. N-am trăit niciodată așa ceva! Rezultatul e cel mai important. Am muncit cu toții în această campanie și a venit timpul să fim răsplătiți. Ne gândim doar la meciul cu Franța. Seara asta a fost fantastică pentru noi, trebuie să ne bucurăm, dar de mâine ne gândim la meciul cu Franța”

George Pușcaș: „niciodată nu mă gândeam că o să marcăm patru goluri. S-au văzut emoțiile jucătorilor, românilor. Cred că s-a descoperit o nouă generație de fier. Când am început să marcăm s-au descoperit resursele, alergasem atât de mult în prima repriză, am zis că ieșim pe teren în a doua și să dăm tot ce putem. După ce am marcat, atâta adrenalină aveam că niciunul n-a vrut să iasă de pe teren și a vrut să termine meciul ăsta învingător.”

Ianis Hagi: „gândul nostru a fost să câștigăm meciul. Știam că am intrat pe teren cu avantaj, un egal îi scoatea pe ei din calcule, dar ne făcea viața mai grea cu Franța. Când vezi pe teren că poți și ai speranțe că poți câștiga, mergi până la capăt, încerci să marchezi acel gol în plus și să termini învingător.”

Andrei Ionuț Radu, portarul echipei României: În fața mea sunt colegii mei , în spatele lor sunt eu! Când intrăm pe teren, nu ne temem de nimeni. Dar cel mai important, în spatele meu sunteți voi, milioanele de români! Toți știm ăsta! Vă simțim și ne dați putere când ne este greu. Suferiți cu noi și luptați pentru noi! Împreună suntem de neoprit! Încredere români! Împreună facem istorie!
Și nu uitați: unde nu ajung picioarele ajunge inima!

Sursa poza Hotnews Sport

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap