Noua regula din fotbal pentru hent

hent

In fotbalul mondial au fost faze in care atacantul a lovit mingea cu mana si a intrat in poarta, iar golul a fost validat. Nu ma refer aici la intentie, doar la faptul ca mingea a lovit mana fotbalistului din atac fara ca acesta sa faca cu buna stiinta acest acest gest. In curand, orice gol marcat chiar si accidental cu mana va fi anulat, o noua regula care face lumina in astfel de faze.

Alte modificari importante din fotbal

Cand se va face o schimbare, jucatorul care trebuie sa paraseasca terenul nu va mai fi nevoit sa vina la jumatea terenului. In noua regula se precizeaza ca va iesi la cea mai apropiata tusa ca sa nu se mai traga de timp. Se faceau multe schimbari in minutele 91 sau 93 doar pentru a pastra scorul de pe tabela de marcaj.

La o lovitura libera directa sau indirecta, atacantii nu mai au voie sa intre in zidul format de fundasi. Atacantii vor trebui sa stea la cel putin 1 metru distanta de zid si daca nu respecta aceasta regula, echipa adversa va primi lovitura libera.

Portarii vor trebui sa aiba cel putin 1 picior pe linia portii in momentul executarii unui penalty. In trecut, ati vazut cum aparatorii buturilor la fotbal erau cu 1 metru sau mai mult in fata portii si astfel inchideau unghiul celui care executa lovitura de la 11 metri.

In trecut, la orice repunere din 6 metri de catre portar, adica out de poarta, mingea trebuia sa paraseasca careul de 16 metri ca fundasul sa o poata juca. Daca fundasul intra in careu si atingea mingea, arbitrul dicta repunerea balonului din careul mic. Aceasta regula a fost anulata si fundasul poate intra in careu ca sa preia mingea fara probleme.

Antrenorii vor putea primi cartonase galbene, o noua regula aplicata in curand

Daca pana acum, antrenorii care protestau non-stop erau trimisi in tribune, in viitor vor primi cartonas galben sau cartonas rosu, la fel ca orice jucator al echipei de fotbal. Primul cartonas galben este ca un avertisment, iar la al doilea, antrenorul va primi cartonasul rosu.

Sunt antrenori principali sau secunzi foare agresivi la adresa cavalerilor in negru, dar si impotriva jucatorilor adversi. Fotbalul nu trebuie sa degenereze si sa avem bataie generala intre bancile de rezerve, provocata de antrenori care au probleme cu nervii, iar noua regula din fotbal este binevenita.

Sursa poza dailystar.co.uk

You may also like...

3 Responses

 1. Veve says:

  Cunosc eu un antrenor care are mari probleme cu nervii, dar poate o sa afle si el de aceasta regula sau poatear trebui sa i se dea un cartonas galben ca sa afle :))

  • Alin says:

   Unii antrenori chiar pun suflet si sunt cei mai inflacarati suporteri ai acelor echipe. Fara pasiune sau nervi cum zici, fotbalul ar fi plictisitor.

 2. Adrian says:

  Nu pasiunea e problema. Te mai enervezi ca antrenor dar cand provoci la bataie atunci fotbalul se transforma intr-un circ de cocalari…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap