Pontul zilei a iesit verde timp de o saptamana fara intrerupere

biletul zilei in luna mai

Cand sunt inspirat, aleg cele mai bune meciuri din ziua respectiva. Pontul zilei de pe acest site a iesit 7 zile la rand pe cote de aproximativ 1.80. Au fost cote de 2, dar si de 1.75, iar norocul a tinut cu mine pentru ca in cateva meciuri s-a marcat golul cu numarul 3 in ultimele minute de joc si voi stiti ca pariez des peste 2.5 goluri in meci sau GG, adica ambele echipe marcheaza. Seria aceasta buna de ponturi pariuri castigatoare a inceput pe 17 mai 2019 cu meciul Charlton Athletic – Doncaster Rovers si sper sa nu se incheie prea curand.

Tipuri de pariuri pe care le joc la Biletul zilei

Prefer pariurile pe goluri marcate si doar un singur pronostic. Altii joaca peste 1,5 goluri si victorie echipa gazda, dar eu prefer sa joc peste 2.5 goluri pentru ca poate se produce surpriza in acel meci si oaspetii marcheaza de 3 ori sau meciul se termine cu scorul 2-2. Iar victoria echipei gazda in cele 2 scenarii prezentate mai sus iese din discutie. Pe pagina Biletul zilei o sa gasiti si pariuri DNB (la egal, banii se returneaza) sau sansa dubla. Pot sa joc si la victorie pontul zilei, dar foarte rar pentru ca acolo am sanse de 33%. Dar sunt cazuri in care merita sa risti banii asa, cum a fost intalnirea fotbalistica dintre FCSB si CFR Cluj din ultima etapa, cand echipa lui Dan Petrescu era deja campioana nationala. Am jucat victorie FCSB si pariul a iesit.

Toata statistica ponturilor de pe acest site

Daca esti curios cate meciuri am castigat in fiecare luna, pot sa iti ofer toata statistica din noimebrie 2015 pana acum ca sa o studiezi. Poti sa trimiti un email la adresa admin@pariusigur.com si o sa primesti intr-un text toate meciurile jucate pana acum. Fac asta pentru ca imi doresc transparenta totala si chiar daca o sa am o serie proasta cu pontul zilei, pronosticurile fara succes vor ramane pe pariusigur.com, nu ca la alte siteuri unde nu poti vedea statistica biletelor la pariuri pierdute sau castigate. Prefer adevarul decat sa amabalez totul intr-o minciuna frumoasa.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap