Cote pariuri pentru Parlamentul European

Parlamentul European

Pe 26 mai 2019, vor avea loc in Romania alegeri pentru Parlamentul European. Dupa ultimele evenimente din politica romaneasca, se pare ca prezenta la vot va fi mult mai mare fata de alti ani pentru acelasi tip de alegeri. Casele de pariuri online au in oferta cote pariuri pentru toate partidele politice importante implicate in alegerile de la sfarsitul lunii mai. In acest articol o sa iti prezint toate cotele si favoritii la acest scrutin democratic.

Cote oferite de Fortuna

Fortuna are mai multe tipuri de pariuri oferite pentru aceste alegeri. Cine va castiga in primul rand? PSD are cota 1.60 deci e favorit ca partid politic in conceptia celor care ofera aceste cote, PNL are cota 2.35 si USR + PLUS are cota 10. ALDE din Coalitia de guvernamant are cota 30, PRO Romania, partidul lui Ponta, are cota 40 si UDMR are cota 200. La distanta mare se afla PMP cu cota 250 si UNPR care are cota 500 sa castige aceste alegeri.

Pariuri de tipul Intra/NU Intra in Parlamentul European

PSD are cota 15 sa nu prinda niciun loc in Parlamentul European, iar PNL are cota 10. USR + PLUS are cota 1.03 (cota pentru strategia easy money) sa intre in Parlamentul European si cota 8.60 sa nu reuseasca acest lucru. PMP este partidul care are cele mai echilibrate cote: cota 2 sa intre in Parlamentul European si cota 1.70 sa nu reuseasca acest lucru.

Un candidat independent are cota 5.60 sa prinda un loc in Parlamentul European si cota 1.10 sa nu realizeze aceasta performanta. E foarte greu pentru un om fara un partid in spate sa ajunga acolo, dar s-au mai intamplat minuni.

Romania – Alegeri Parlamentare Europene – duel voturi

Intre PSD si PNL cine va castiga mai multe voturi: cota 1.57 PSD si 2.25 PNL

Intre PSD si USR + PLUS cine va castiga mai multe voturi: cota 1.20 PSD si 4 USR + PLUS

Intre PNL si USR +PLUS cine va castiga mai multe voturi: cota 1.45 PNL si 2.55 USR + PLUS

Intre ALDE si PRO Romania cine va castiga mai multe voturi: cota 1.75 ALDE si 1.96 PRO Romania

Nu fac politica pe acest site si nu o sa iti spun cu cine sa votezi. Dar pot sa iti transmit ca votul tau este important si ai de unde sa alegi. Lasa scuzele in ziua votului si pune stampila unde crezi tu ca este mai bine pentru familia ta. Poti sa te distrezi in alte zile ale anului.

Sursa poza Cotidianul

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap