Ce inseamna peste 2.5 goluri si sub 2.5 goluri

peste 2.5 goluri marcate

Multi pariori incepatori risca bani pe pariuri de tipul peste 2.5 goluri sau sub 2.5 goluri si nu stiu exact ce inseamna. O sa va explic cu exemple clare ce inseamna fiecare pariu in parte si pe viitor, o sa stiti pe ce puneti banii.

Ce inseamna peste 2.5 goluri?

Daca ai pariat pe un meci de fotbal si se marcheaza cel putin 3 goluri, pariul peste 2.5 goluri este castigat. Acest pariu este valabil 90 de minute plus prelungirile dictate de arbitru pentru schimbari de jucatori sau trageri de timp, deci inca 3, 4 sau 5 minute. Daca sunt meciuri tur, retur din cupele europene si sunt 2 reprize de prelungiri de 15 minute, pariul peste 2.5 goluri nu mai este valabil in aceste REPRIZE. De exemplu in returul semifinalei dintre Chelsea si Eintracht Frankfurt din Europa League, scorul a fost 1-1 exact ca ca rezultatul din tur, din Germania. S-au dictat reprize de prelungiri, nu s-a mai marcat si Chelsea s-a calificat in finala dupa lovituri de departajare. Daca se mai marca un gol in aceste reprize de prelungiri, pariul peste 2.5 goluri nu era castigator pentru ca are valabilitate doar 90 de minute.

Pierzi acest pariu daca un meci de fotbal se termina cu urmatoarele rezultate: 0-0, 0-1, 1-0, 0-2, 2-0 si 1-1. Ca sa castigi acest pariu, trebuie ca in meci sa se inscrie cel putin 3 goluri si nu conteaza care echipa reuseste aceasta performanta sau daca ambele marcheaza mai multe goluri: 2-1, 2-2, 1-3, 3-3 etc. Alege campionate de fotbal unde se inscrie des.

Ce reprezinta sub 2.5 goluri?

Acest tip de pariu este recomandat pentru campionatele de fotbal unde se marcheaza foarte rar, gen Liga 1 din Romania sau Rusia. Castigi pariul sub 2.5 goluri daca nu se vor inscrie peste 3 goluri in meci, adica: 0-0, 1-0, 0-1, 1-1, 2-0, 0-2. Exista pariuri si pe goluri handicap asiatic pe care le gasesti la Unibet si la alte case de pariuri licentiate in Romania, dar despre aceste pariuri o sa discutam in urmatorul articol.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap