Strategie pariuri pentru baseball

strategie pariuri baseball

Mulți români pariaza pe sporturi americane: baschet, baseball sau hochei pe gheață. În acest articol o să îți prezint o strategie pentru baseball foarte ușor de înțeles, mai ales dacă ai conturi deschise la mai multe case de pariuri. Înainte de asta, să vă povestesc ceva inedit legat de baseball. În Al Doilea Război Mondial, grenadele de mână ale americanilor aveau aceeași greutate și formă ca mingile de baseball. Astfel aceștia puteau să arunce grenade cu precizie mare.

Cum sa faci bani cu aceasta strategie pentru sporturile americane?

Ca să nu mai pierd prea mult timp cu introducerea, o să îți dau un exemplu edificator.

Avem întâlnirea de baseball dintre New York Yankees și Texas Rangers. New York Yankees are cota la victorie 1,75 și Texas Rangers cota 2,20.
O să pariez 200 de euro. Puteți juca și alte sume de bani, depinde cat va permite buzunarul. Ar fi bine ca la început sa jucați niște sume mici ca să va obișnuiți cu această strategie.

O să joc 100 de euro pe victorie Texas Rangers la cota 2,20 și 100 de euro handicap asiatic -1,5 pe New York Yankees la o cotă de 2,50(adică Yankees trebuie să câștige la 2 puncte diferență ca să iasă acest pariu). Dacă câștiga Texas avem un câștig de 20 de euro, iar dacă câștiga Yankees la handicap -1,5 suntem pe plus 50 de euro.
Singura mare problemă apare când cei de la New York Yankees câștiga la exact un punct diferență și atunci pierdem toți banii.

Nu există o strategie in orice sport care să garanteze câștigul 100%, mereu va exista un factor de risc, contează mult inspirația în alegerea meciurilor și mai trebuie și un gram de noroc din când în când.
Există un singur rezultat care poate strica această strategie de pariuri la baseball, dar eu am folosit-o cu succes în trecut pentru rulajul unor bonusuri.

Strategia de pariuri la baseball se joaca la 2 case de pariuri diferite

Dacă aplicați strategia asta de pariuri pentru baseball să jucați la 2 agentii online diferite, nu la aceeași casa de pariuri pentru că riscați să vă închidă contul sau să va limiteze la 5 euro pe meci. Știu că vreți cât mai multe strategii pe pariusigur.com și va promit asta: cel puțin o data pe săptămâna o să va prezint așa ceva.
Sper să vă fie de folos în viitor, pentru că pe mine m-a ajutat sa trec peste niste zile proaste la pariuri.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap