Ce inseamna GG la pariuri?

ce inseamna GG la pariuri sportive

Unii pariori joaca pe rezultat final, altii pe goluri marcate. Daca multi prefera sa joace peste 2.5 goluri sau 3+ cum este acest pariu la casele de pariuri de la colt de strada, altii joaca pe variantele 2-3 goluri sau 1-3 goluri. Daca esti la inceput in lumea pariurilor si nu stii ce inseamna GG, o sa iti explic in acest articol ce reprezinta GG, dar si NG – prescurtarea pentru goluri marcate in fotbal.

Ce reprezinta GG in lumea pariurilor?

GG inseamna ca ambele echipe marcheaza in meciul de fotbal. Chiar daca o echipa castiga la scor, dar cealalta inscrie golul de onoare, pariul este castigator. Variante de scor castigatoare pentru GG: 1-1, 2-2, 2-1, 3-3, 3-1, 3-2, 3-3, 4-1, 5-1, 1-6, 2-4, 2-5 etc. Avantajul acestui pariu este ca poti sa castigi si in ultimul minut. Sa zicem ca echipa oaspete este condusa cu 2-0, are o faza fixa si este minutul 90. Daca inscrie la aceasta faza, scorul devine 2-1 si pariul GG este verde. Campionate de fotbal unde se inscrie des, iar pariul GG merita incercat sunt: La Liga din Spania, Premier League si Bundesliga.

Se mai intampla ca o echipa puternica sa conduca pe tabela de marcaj cu 4-0 si sa nu mai tureze motoarele si astfel sa permita echipei mai mici sa inscrie la randul ei. NU pentru ca ar fi blat, ci pentru ca jucatorii echipei mai puternice se relaxeaza la un moment dat.

Ce inseamna NG la pariuri sportive?

Daca alegi pariul NG, ca sa castigi trebuie ca nicio echipa sa marcheze in meci sau doar una. Ca sa intelegi exact ce vreau sa spun, o sa iti dau cateva exemple de rezultate NG castigatoare: 0-0, 0-1, 1-0, 2-0, 0-2, 3-0, 0-3, 4-0, 0-4, 5-0, 0-5 etc. Acest gen de pariu este indicat pe campionate de fotbal unde se inscrie rar si fotbalul spectacol este la apus, gen Liga 1 Romania, prima liga din Rusia, campionatul de fotbal din Ucraina unde se inregistreaza cele mai multe rezultate de 0-0 si campionatul din Egipt.

Daca ai vreo intrebare despre acest gen de pariuri pe goluri marcate, sunt aici sa te ajut.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap