Ce se intampla cu PSG in Champions League?

PSG

PSG a castigat cu 2-0 pe terenul celor de la Manchester United in data de 12 februarie 2019 si aseara a jucat pe teren propriu cu prima sansa. De la PSG lipseau Neymar si Cavani, dar de la Manchester United jumate de echipa. Cota la victorie pentru echipa engleza era de cel putin 7 pentru ca nimeni nu credea in acest rezultat, iar de calificare nici nu mai venea vorba, cota depasea 15. La final, a fost 3-1 pentru Manchester City, iar VAR, adica arbitrajul video, face lumina si in cea mai importanta competitie fotbalistica din Europa.

Ce se intampla cand banii nu pot cumpara tot?

In trecut, PSG a castigat cu 4-0 prima mansa cu Barcelona, a inscris 1 gol pe terenul catalanilor si la final a pierdut cu 6-1. Apoi, s-au facut investitii masive pentru ca au fost adusi Mbappe, Neymar, Buffon si Alves. Aseara, ii scoate Manchester United cu echipa a 2-a din Champions League. Echipa din Anglia a avut in meciul de aseara 4 suturi pe poarta din care au iesit 3 goluri, posesie 32% si jucatori tineri care au jucat cu o ambitie extraordinara. Manchester United a terminat meciul cu urmatorii jucatori in teren: Greenwood 17 ani , Chong 19 ani, Dalot 19 ani, Rashford 21 de ani.

PSG a tratat meciul usor. Scorul era la un moment dat 1-1 si echipa din Paris iti dadea senzatia ca are 3-0. Este o lipsa de mentalitate in acest lot, iar daca nu vor face ceva in privinta asta, trofeul Champions League va fi imposibil de atins. Mbappe, care este campion mondial, in minutul 83 scapa singur cu portarul si se impiedica inexplicabil. Cum ar spune un englez: What a Qatarstrophe.

Statistica meciului PSG 1-3 Manchester United

Manchester United a castigat cu 3-1, dar nu a avut nicio lovitura de colt in acest meci. Ambele echipe au avut cate 4 suturi pe poarta, doar ca englezii au marcat de 3 ori. PSG a avut 695 de pase complete, iar Manchester United a avut 226 de pase complete. PSG a primit 3 cartonase galbene, iar echipa din Anglia doar 1, desi raportul ar fi trebuit sa fie invers.

Echipa lui Neymar a avut 68% posesie, iar cea a lui Lukaku 32%. Echipa din Paris nu mai trece de aceasta faza a competitiei in ultimii 3 ani. In sezonul 2016 – 2017, PSG a fost eliminata de Barcelona cu 6-5 la general, in sezonul 2017-2018, echipa din Paris a fost eliminata de Real Madrid cu 5-2 la general, iar acum s-a lovit de Manchester United ca de un zid.

Manchester United este prima echipa din istoria Champions League care revine de la un 0-2 acasa si reuseste sa se califice in deplasare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap