In luna decembrie, pagina biletul zilei a avut multe ponturi bune

In ultima luna a anului trecut, biletul zilei a iesit in 19 zile, de Craciun nu am pariat, iar ponturi pierdute au fost in numar de 11. Statistica arata asa: 19 bilete castigate, 11 pierdute si 1 anulat din cauza Sarbatorilor de iarna. Au fost cel putin 6 zile consecutive in care biletul zilei a fost verde, iar asta e o bucurie atat pentru mine cat si pentru pariorii care urmaresc siteul pariusigur.com

Am inceput luna decembrie cu 6 ponturi consecutive castigate si am incheiat in forta, fara sa dau gres de Sarbatori. Stiu ca se poate mult mai bine, dar am prins cote de 2.20 sau de 1.90 doar pe un singur meci pentru ca asta e stilul de joc pe acest site. Nu sunt de acord cu mai multe meciuri pe bilet sau cu 2 pariuri pe acelasi eveniment de exemplu victorie gazde si peste 2.5 goluri in meci, daca vrei sa faci bani din paruri sportive online.

Imi doresc sa prind cel putin 10 zile la rand in care biletul zilei sa fie verde si de acolo sa ridic stacheta si sa sper la cat mai multe pronosticuri bune. Voi cat de des urmariti acest site, ce fel de strategie pe termne lung aplicati dupa ce va inspirati din ponturile alese de mine, ce doriti sa mai schimbam in viitor aici si orice altceva legat de pariuri aveti in cap? Folositi fara timiditate sectiunea de comentarii de mai jos, iar eu o sa va raspund foarte repede. Sa aveti un an 2019 plin de realizari la pariuri, dar si in viata personala sau profesionala. Sa auzim numai de bine.

You may also like...

2 Responses

 1. november_rain says:

  Salut,
  O sa raspund la o parte din intrebare, urmaresc biletul zilei cred ca incepand cu finalul anului 2015, si incepand cu ianuarie 2016 zilnic trec intr-un tabel excel meciul dat de tine. De departe este unul din cele mai bune, serioase si constante site-uri de profil, apreciez faptul ca nu am vazut niciodata pronosticuri neprofesioniste de genul, combo-ul zilei, combo cota 10..50..100 etc. Din punctul meu de vedere, nu pot sa-ti spun ce sa schimbi, dar o sa-ti spun ce sa nu schimbi: Biletul Zilei. Felicitari si respect pentru munca ta si pentru meciurile alese!
  Bafta.

  • Alin says:

   Pagina Biletul zilei va ramane la fel, iar o statistica pe fiecare an din 2015 pana acum va fi postata pe site. Vor fi mai multe articole despre sport si ponturi pariuri si multe alte surprize placute. Iti multumesc pentru cuvintele frumoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *