Au aparut cotele la pariuri pentru noul antrenor al FCSB

Casa de pariuri Winner ofera cote la pariuri pentru noul antrenor al FCSB. Dan Alexa si Mihai Teja erau favoriti la aceasta casa de pariuri, primul avea cota 2.30 si al doilea cota 2.40. Se pare ca s-au pariat sume mari pe Mihai Teja ca va fi noul antrenor de la FCSB si casa de pariuri l-a scos din oferta. Cotele la pariuri in acest moment arata ca in imaginea de mai jos


Dan Alexa are cota 3.20 urmat de Marius Sumudica la cota 4.75 si de Laurentiu Reghecampf la cota 5. Niste variante mai fanteziste sunt reprezentate de Mircea Lucescu care are cota 750, Jose Mourinho(proaspat demis de la Manchester United) care are cota 900 si Zidane care are aceeasi cota mare.
Chiar si Gigi Becali este trecut cu sanse de a fi antrenor FCSB la cota 500. Cred ca Gigi Becali ar trebui sa primeasca cota 1.50 pentru ca este antrenor la FCSB din loja de cativa ani buni.

Casa de pariuri Winner este in Romania din 2013 si are doar agentii stradale. Are licenta de la ONJN si pentru pariuri online, dar Winner nu are inca un site functional pentru pariuri live. Daca ii intrebi de ce nu au un site ca sa pariezi online si daca exista vreo problema in acest sens, raspunsul lor este urmatorul:
"Nu este nicio problema si da, aveti dreptate in legatura cu licenaa. Aceasta a fost achizitionata pentru platforma de pariuri online, care inca nu este gata pentru lansare. Nu are rost sa grabim procesul, deoarece nu dorim sa existe probleme cu acesta. Calitatea serviciilor reprezinta o prioritate pentru Winner."

Comentarii