Cum sa pariezi biletul zilei la pariuri online


Nu exista jucator pe lumea asta care sa nu doreasca sa castige des la pariuri. Unii joaca multe meciuri pe bilet si asteapta o minune, altii sunt mai calculati si incearca sa faca biletul zilei din maxim 3 evenimente. Dar toti facem greseli in viata asta, iar lumea pariurilor nu face o exceptie. De cate ori ai zis ca nu mai faci asta, referitor la o tigara, la un pahar de vin, la o intalnire cu o femeie care nu ti-a adus nimic bun in viata sentimentala, la niste pariuri pe la ora 12 noaptea jucand la recuperarea dupa 2 meciuri pierdute la rand, desi ai zis ca nu o sa mai pariezi niciodata cand esti obosit. Nu suntem roboti, dar putem sa devenim mai buni, sa avem mai mult control si sa facem in asa fel incat sa castigam mai des la pariuri. Te-ai intrebat des cum sa pariez biletul zilei la pariuri online si sa fii pe plus, iar in acest articol o sa iti prezint cateva idei, strategii, ponturi pentru biletul zilei.

1. Alege meciurile pentru biletul zilei doar de la casele de pariuri online care ofera cote mari constant. Nu are rost sa risti bani pe niste cote mai mici doar pentru ca esti comod si nu ai conturi deschise la Betano, Unibet sau Betfair. Toate aceste 3 case de pariuri respecta romanii care risca bani pe meciuri din Liga 1 Romania, Bundesliga, Premier League, Ligue 1 si alte campionate puternice. Multi pariori au conturi deschise la toate casele de pariuri licentiate din Romania tocmai pentru ca pot sa aleaga cele mai bune cote pentru biletul zilei. Daca ai cont deschis doar la o singura casa de pariuri o sa fii restrans intre anumite limite pentru ca ai doar o singura oferta de cota pentru pariul tau.

2. Pariaza doar cat iti permite bugetul de pariuri stabilit la inceputul lunii. Nu amesteca acesti bani cu sumele pregatite pentru plata cablului TV sau a internetului, pentru minivacanta din luna Decembrie, pentru iesirile cu baietii la o bere sau la film. Eu fac astfel: stabilesc o suma de bani pentru pariuri pentru o luna de zile si daca nu am respectat strategia si o pierd, nu mai depun alti bani pana trec cele 30 de zile.

3. Imparte bugetul de pariuri in 4 si joaca doar cu 25% din suma. Daca o sa castigi, adaugi suma obtinuta si imparti iar la 4. Daca pierzi, suma ramasa o imparti la 4. Hai sa iti dau un exemplu: joci cu 400 RON si imparti la 4. Vei paria 100 RON pe cota 2 si castigi. Acum ai 500 RON. Imparti suma totala la 4 si vei juca cu 125 RON pe cota 2 si castigi iar. Ai acum 625 RON suma totala si iar faci impartirea. Vei risca acum 156 RON pe cota minim 2 si acum pierzi. Suma ramasa este 469 RON pe care o imparti din nou la 4. Daca respecti regula asta de aur, nu o sa mai depui la pariuri niciodata.

3. Joaca cat mai putine meciuri la biletul zilei. Stiu ca anumite cote mari iti fac cu ochiul. Stiu ca o cota finala cu niste castiguri de cateva mii de euro ti se pare ca e sansa ta de a iesi din cartier. Dar s-ar putea sa ramai doar cu visul imbogatirii peste noapte, iar dimineata te vei trezi in frig, iar frigiderul nu mai este demult prietenul tau bun pentru ca e gol. Nu exista o cale rapida spre imbogatire din pariuri, iar daca alegi cat mai putine meciuri pe bilet, o sa castigi mai des. Nu vei avea palate, dar daca pui doar 3 meciuri pe bilet sau mai putine, vei avea mereu bani in buzunar.

4. Nu te lasa influentat de specialistii de la colt de strada cand e vorba de pariuri. Unul stie un meci aranjat sigur, dar vorbeste sa se afle in treaba. Altul vorbeste despre o surpriza mare la un meci al Barcelonei acasa. Romanului ii place sa vorbeasca mult, se pricepe cel mai bine la politica si la fotbal, deci e specialist in pariuri online. Nu mai asculta de gura lumii cand e vorba de pariuri. E in regula sa te inspiri de pe siteuri de specialitate cand faci biletul zilei si daca pariezi online sau la casa de pariuri de la tine din cartier, nu mai schimba pronosticul dupa niste vorbe aruncate de niste necunoscuti. Sunt banii tai, deciziile tale, castigurile sau pierderile tale.

5. Bugetul pentru biletul zilei il poti face si din bonusurile caselor de pariuri online. Daca nu ai conturi deschise la agentii online poti profita de bonusurile la prima depunere ca sa iti dublezi banii. Sunt case de pariuri care dau bonus fara depunere, cum ar fi Admiral, si tot ce trebuie sa faci ca sa intri in posesia binusului este sa trimiti o copie de cartea de identitate si de pe o factura de utilitati. Alte case de pariuri ofera un bonus usor de rulat la cote acceptabile. Betano, Unibet si Betfair sunt cateva case de pariuri care ofera bonusuri la prima depunere usor de rulat. E mai bine sa joci cu 1000 RON facuti dupa un eliberarea unui bonus decat cu 50% din aceasta suma, care ar fi depunerea ta. Trebuie sa profiti de orice oferta venita din partea agentiilor de pariuri online.

6. Alege meciurile pentru biletul zilei doar pe sporturile pe care le stapanesti. Esti pasionat de tenis de camp si stii toti jucatorii top 100 din ATP, cunosti toate suprafetele si tenismenii care sunt specialisti pe iarba, zgura sau hard, stii cine are probleme cu accidentarile, atunci trebuie sa pariezi pe sportul alb. Tenisul nu are secrete pentru tine, asa ca ar fi bine sa ramai la sportul asta.

Daca iti place fotbalul la nebunie si urmaresti un campionat puternic in fiecare sfarsit de saptamana, esti la zi cu toate informatiile despre cluburile de fotbal profesioniste, stii orice problema aparuta intre conducere si un antrenor care are caracter puternic, atunci pariaza pe fotbal. Dar si aici ar fi bine sa eviti pariurile pe victorie sau egal. Joaca mult pe handicap asiatic pe victorie, handicap asiatic pe goluri de genul peste 2 goluri, peste 3 goluri sau DNB care inseamna ca la egal primesti banii inapoi.

Sursa poza talksport.com

Comentarii