Cele mai noi stiri din fotbal


In aceste zile am avut parte de multe meciuri din Liga Natiunilor, iar meciul Romaniei cu Serbia a dezamagit. Dar sunt alte echipe care stau mai rau ca echipa antrenata de Contra, din punct de vedere statistic. De exemplu Germania, Croatia, Islanda, Estonia si San Marino nu au reusit sa inscrie niciun gol pana acum. Daca esti din Estonia si vezi o statistica in care esti la egalitate cu Germania sau Croatia(care a avut un parcurs de vis la Cupa Mondiala) s-ar putea sa te bucuri. Dar nu e cazul acum.

In ultimele 5 meciuri, Germania a inscris doar 2 goluri din 107 suturi trase spre poarta. E un record negativ chiar si pentru o echipa din Liga a 4-a din Romania. Este pentru prima oara in istorie cand Germania nu reuseste sa inscrie 3 meciuri la rand. Iar statistica in ultimele 10 meciuri este si mai grava. Germania are 2 victorii, 3 meciuri terminate la egalitate si 5 infrangeri.

Spania este neinvinsa pe teren propriu de 5609 zile la rand. Palmaresul echipei Spaniei in aceasta perioada este 34 de victori si 4 egaluri. Ultima infrangere acasa a fost in fata echipei Greciei in luna iunie 2003.

Polonia a fost retrogradata in Liga B a Ligii Natiunilor dupa ce a pierdut meciul de acasa cu Italia, scor 0-1, gol marcat de italieni in ultimele minute de joc.

In sezonul 2017/18 AC Milan a reinnoit contractele urmatorilor jucatori: Bonaventura (2020), Calabria (2022), Donnarumma (2021), Suso (2022), Romagnoli (2022) si Cutrone (2023).

Surpriza saptamanii o reprezinta victoria Gibraltarului cu 1-0 in Armenia. Jucatorii echipei Gibraltar sunt amatori, au o sujba de unde aduc bani acasa, iar fotbalul il joaca de placere. Gibraltar are un campionat format din 10 echipe care joaca toate pe acelasi stadion din apropierea aeroportului. Cea mai cunoscuta echipa de fotbal din campionat este Lincoln Red Imps care a invins-o pe Celtic acum cativa ani in tururile preliminare din Champions League.


Comentarii