Predictie pariuri la Liverpool - PSG


In acest sezon fotbalistic vom avea meciuri din Champions League la ore diferite, iar iubitorii sportului rege sunt incantati. Pe Digi 1, de la ora 20, se va juca meciul din grupa B dintre Barcelona si PSV, unde echipa catalana pleaca favorita clara pentru ca are 1,12 cota la victorie pe Betfair. Iar de la ora 22, se va juca cel mai interesant meci din aceasta seara, Liverpool vs PSG in grupa C.

Liverpool are 15 puncte din 5 meciuri in Premier League si alaturi de Chelsea si Manchester City se anunta o candidata serioasa la titlul de campioana. Echipa lui Klopp a invins urmatoarele formatii West Ham United, Crystal Palace, Brighton & Hove Albion, Leicester City si Tottenham Hotspur, iar in primele etape nici macar nu a primit gol.
PSG a inceput in forta noul sezon pentru ca i-a administrat un scor de 4-0 echipei Monaco in Super Cupa, iar apoi a castigat toate cele 5 partide din campionatul Frantei si se pare ca va fi o plimbare prin parc castigarea noului titlu de campioana.

Statistica
Liverpool si PSG s-au mai intalnit in cupele europene in 1997/98 in semifinala din Cupa Cupelor, atunci cand PSG a castigat cu 3-2 la general. Ambele echipe au avut victorii pe terenul propriu.
Edinson Cavani, atacantul echipei PSG, a marcat de 8 ori in ultimele 14 intalniri cu echipele din Anglia. Iar ultimele 2 reusite au fost in poarta echipei Arsenal.
Liverpool a castigat 7 din ultimele 12 meciuri impotriva echipelor din Franta, iar PSG nu a castigat niciun meci din ultimele 4(3 infrangeri si 1 egal) impotriva echipelor care vin din Premier League.

Predictia mea la pariuri pentru meciul din Champions League, Liverpool - PSG este ambele echipe marcheaza la cota 1,45. Daca jucati la victorie, cred ca Liverpool va castiga la cota 2,10.






Comentarii

  1. Meci spectaculos intre Liverpool si PSG. Echipa lui Klopp a castigat cu 3-2 cu un gol marcat in prelungiri, iar ambele ponturi au iesit:
    1. Victorie Liverpool
    2. Ambele echipe au marcat

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu