Jucatorii au salvat ambulanta


Era repriza a 2-a din partida de fotbal dintre Flamengo si Vasco da Gama. Jucatorul Bruno Silva de la Vasco da Gama se accidenteaza serios si salvarea intra pe teren. Omul este pus pe targa, suit in salvare, dar masina refuza sa porneasca. In fluieraturilor a 54.000 de suporteri, soferul le spune jucatorilor sa impinga masina ca sa porneasca din nou. Jucatorii ambelor echipe au pus umarul ca sa iasa din situatia asta comica.
Unul dintre fundasii lui Flamengo a declarat: Ce scena lamentabila. Soferul a zis sa impingem salvarea pentru ca nu mai porneste. Credeam ca ii arde de glume.

Meciul dintre Vasco da Gama si Flamengo s-a incheiat 1-1 prin golurile marcate de Andres Lorenzo Rios in minutul 25 si Luiz Gustavo(autogol) in minutul 62. Flamengo a jucat minute bune cu un om in minus pentru ca Diego a primit 2 cartonase galbene in decurs de cateva secunde si a fost eliminat in minutul 59.
In campionatul Braziliei, International se afla pe primul loc cu 49 de puncte dupa 24 de etape, iar pe locul 2 se afla Sao Paolo cu acelasi numar de puncte.
Flamengo se afla pe locul 4 cu 45 de puncte, iar Vasco da Gama este pe locul 17 cu doar 25 de puncte adunate, foarte aproape de retrogradare.


Comentarii