Urnele valorice din Champions League


In acest sezon, prima urna valorica pentru tragerea la sorti a grupelor Champions League este diferita fata de alti ani. Componenta urnei cu numarul 1 arata asa: castigatoarea Champions League - Real Madrid, castigatoare Europa League - Atletico Madrid, campioana Spaniei - Barcelona, campioana Germaniei - Bayern Munich, campioana Angliei - Manchester City, campioana Frantei - Paris St-Germain, campioana Italiei - Juventus si campioana Rusiei - Lokomotiv Moscova. Tarile cu cel mai bun coeficient obtinut in ultimii ani in cupele europene se afla aici.

Urnele valorice din Champions League arata asa:

Prima urna: Real Madrid, Atletico Madrid, Barcelona, Bayern Munich, Manchester City, Juventus, Paris St-Germain, Lokomotiv Moscow.

A doua urna: Borussia Dortmund, Porto, Manchester United, Shakhtar Donetsk, Napoli, Tottenham Hotspur, Roma.

A treia urna: Schalke, Lyon, Monaco, CSKA Moscow.

A patra urna: Club Brugge, Galatasaray, Inter Milan, Hoffenheim.

Inca nu s-a decis ce loc vor ocupa la sorti urmatoarele echipe: Liverpool, Valencia, Viktoria Plzen, plus castigatoarele din Play- Off Champions League. In primul tur s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Ajax 3-1 Dynamo Kiev, Vidi 1-2 AEK, Young Boys 1-1 Dinamo Zagreb, Benfica 1-1 PAOK, BATE 2-3 PSV, Steaua Rosie Belgrad 0-0 Salzburg.

Liverpool poate fi in grupa a 2-a valorica daca Benfica nu va trece de PAOK. Benfica este singura echipa cu un coeficient mai bun decat Liverpool dintre toate echipele care joaca in Play-Off Champions League. In tur, echipa din Portugalia a condus cu 1-0, dar a fost egalata pe final la o faza fixa. PAOK pare favorita cu acest rezultat, dar echipa condusa de Razvan Lucescu nu se descurca prea bine acasa, iar rezultatele din Play-Off din ultimii ani intaresc aceasta afirmatie. Partida dintre Paok si Benfica va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, miercuri, de la ora 22:00. FC PAOK a anuntat prelungirea contractului lui Razvan Lucescu pana pe 30 iunie 2020. Antrenorul echipei a semnat noul contract in cadrul unei intalniri cu presedintele Ivan Savvidis.

Deja au aparut cotele la pariuri cu echipele care au sanse de a castiga cel mai ravnit trofeu - Champions League. Manchester City e prima favorita la castigarea acestui trofeu cu o cota de 6,2. Juventus e favorita numarul 2, mai ales dupa transferul lui Cristiano Ronaldo, pentru ca are cota 7,8. Barelona ramane o echipa de temut in fotbalul mare si are cota 8 ca sa castige Cupa Ligii Campionilor. Paris St-Germain are cota 8,6 si Bayern Munchen are cota 11,5 la fel ca Real Madrid.

Atletico Madrid are cota 14,5 si Manchester United, care nu are un inceput stralucit in Premier League, are cota 30. Echipele din Italia nu sunt vazute cu ochi buni de casele de pariuri online sau de cei care ofera ponturi fotbal pentru ca Napoli are cota 46, Inter are cota 50 si AS Roma are cota 65.

Cele mai mari cote pentru castigarea trofeului, adica echipele cu cele mai mici sanse reale, sunt Schalke 04 care are cota 370 si Monaco care are cota 250. Nici eu nu cred ca aceste 2 echipe, desi fac parte din campionate foarte puternice, vor reusi sa ajunga in semifinale, dar sa castige trofeul ravnit de toata lumea. In campionatul din Franta, PSG face legea, iar in Bundesliga, Bayern Munchen castiga campionat dupa campionat cu o usurinta dezarmanta pentru adversari. Bayern Munchen a castigat 10 din ultimele 14 campionate din Germania si are in total 28 de titluri de campioana.

Sursa poza Marca


Comentarii