Stiri de ultima ora din fotbal


Diego Simeone a devenit, în urma meciului disputat împotriva Valenciei în prima etapă a noului sezon din La Liga, primul antrenor din istoria lui Atletico Madrid ce se află pe banca tehnică a echipei în opt sezoane consecutive, depășindu-l astfel pe Ricardo Zamora, antrenor al lui Atletico între 1939 și 1946.

De fiecare dată când Messi a început sezonul cu o dublă, Barcelona a câștigat titlul în la Liga și a cucerit și Uefa Champions League. Se repetă acest lucru și anul acesta? Chiar dacă scorul a fost dechis târziu prin execuția fabuloasă a argentinianului, senzația mea a fost că Barcelona a arătat bine. Mult mai bine ofensiv față de anul trecut. Dincolo de trecerea la 4-3-3 care acoperă mai bine terenul pentru Barca, din punctul meu de vedere transferul verii pentru catalani este Coutinho. Brazilianul adus în ianuarie, abia de acum pare să fi intrat mai bine în relațiile de joc, asta și pentru că e jucat în stânga. Și îmi place că e folosit inter, nu extremă. Barcelona și Manchester City arată teribil cu băncile lor de rezerve.

Pentru prima oară in istorie sunt 5 echipe de fotbal din Madrid care joacă în La Liga. Acestea sunt Real Madrid, Atletico Madrid, Getafe, Leganes și Rayo Vallecano. Spania este împărțită în 17 "comunidades autónomas". În interiorul Comunității Madrid sunt orașe și regiuni care aparțin de această provincie cum ar fi Getafe sau Leganés. Getafe și Leganes nu aparțin de orașul Madrid, dar fac parte din provincia Madrid.

Toni Kroos are un procent de 98% de pase complete împotriva echipei Getafe (116/118). Îmi aduc aminte de Xavi în zilele lui bune și știu că a avut un meci unde a dat 96 de pase și toate au fost bune. Dar toți știți că după ce a plecat Xavi de la Barca, Real Madrid a devenit echipa din Spania cu cel mai bun mijloc. Iar Toni Kroos este perfect pentru acea zonă.

Sursa poza teamtalk.com

Comentarii