Ce inseamna 1X la pariuri

ce inseamna 1X

Multi dintre voi stiti ce inseamna 1X la pariuri, dar sunt pariori care sunt la inceput de drum si acest articol este pentru ei. Inainte sa pariezi prima oara la o agentie online sau intr-o casa de pariuri de la colt de strada, ar fi bine sa stii termenii de baza.

1X inseamna sansa dubla la pariuri, adica victorie gazde sau egal. Daca avem meciul dintre Germania si Brazilia, iar echipa din Europa joaca acasa la Berlin sau Hamburg, atunci puteti juca 1X care inseamna victorie sau egal pentru Germania. Doar daca e sa castige Brazilia pierdeti pariul. Multe meciuri se termina cu scorul de 0-0 sau 1-1 si pariul 1X chiar are sansa de reusita. O metoda buna este sa jucati pe o echipa slaba pariul sansa dubla pentru ca prindeti o cota mare.

Cotele pentru 1x la pariuri sau sansa dubla

Cotele pentru 1x, sansa dubla, sunt 1,30 sau 1,25 depinde de cotele pentru 1 X sau 2. Daca o echipa mica joaca in deplasare, cota la X2 poate fi de 1.80 sau chiar 2.50. Hai sa va explic ce inseamna fiecare. Daca pariati 1 inseamna victorie Germania, X este egal si 2 inseamna victorie Brazilia. Cu alte cuvinte 1 reprezinta victoria echipei gazda, X este rezultat de egalitate gen 0-0, 1-1, 2-2, 3-3, 4-4, 5-5 etc si 2 reprezinta victoria echipei oaspete. Orice rezultat de egalitate cu goluri marcate reprezinta pariul ambele marcheaza sau GG.

Daca pariati 1 X sau 2 sansele sunt de 33% de reusita. De aceea 1X pare un pariu bun pentru ca sansele voastre cresc la 66%. Aveti 2 rezultate din 3 acoperite. In lumea pariurilor este indicat sa pariezi pe 1X sau sansa dubla pentru ca ai mai multe sanse de castig. Sunt multe surprize in zilele noastre si nu prea mai exista super echipe care sa castige meci dupa meci. Daca aceste echipe mai joaca si in Champions League in saptamana in care au meci in campionat, sansele pentru o surpriza cresc.

Sa luam ca exemplu campionatul Angliei unde sunt cei mai buni antrenori la ora actuala. In acest sezon, adica 2019/2020 se bat pentru titlul de campioana Liverpool si Manchester City. Cand aceste echipe joaca acasa, normal ar fi sa joci la pariuri solist la victorie, adica Liverpool si Manchester City sa castige fara probleme. Pe 6 octombrie 2019, Manchester City pleca favorita clara in meciul cu Wolverhampton Wanderers. Cota la victorie pentru City era 1.13 iar sansa dubla, adica X2 pe Wolverhampton Wanderers era 6. Scorul final a fost 0-2, golurile au fost marcate de Traore Adama in minutele 80 si 94 si a fost surpriza cea mai mare din acel weekend fotbalistic.

Sper ca acest articol a fost pe intelesul incepatorilor din lumea pariurilor care cauta informatii despre ce inseamna 1X sau X2.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap