S-au tras la sorti semifinalele din Champions League


Azi, am aflat semifinalele din Champions League. Vom avea Salah derby si James Rodriguez derby. Real Madrid se va lupta cu Bayern Munchen pentru un loc in finala, iar Liverpool cu AS Roma. Meciurile se joaca pe 24-25 Aprilie si 1-2 Mai.
Real Madrid chiar nu a avut viata usoara anul asta in Liga Campionilor. Echipa lui Zidane a fost nevoita sa treaca de Dortmund, Tottenham in grupe, apoi PSG, Juventus cu emotii pe final, iar acum Bayern Munchen. Fanii echipelor Real si Bayern sperau sa joace impotriva echipei AS Roma, iar specialistii din spatele tastaurii erau siguri ca bilele de la tragerea UEFA vor fi incalzite. Iar cele 2 echipe mari se vor evita in semifinale. Nu a fost cazul.

In cealalta semifinala, multi spun ca Liverpool pleaca cu prima sansa in dubla cu AS Roma. Dar se pare ca unii au uitat ca Roma a facut un meci mare cu Barcelona si nimeni nu poate nega ambitia, presingul sus si tupeul jucatorilor din Italia.
Liverpool si Roma s-au mai intalnit intr-un meci important in 1984. Atunci Liverpool a facut 1-1 cu AS Roma in finala Cupei Campionilor, dar a castigat la penalty-uri cu scorul de 4-2. Finala s-a disputat pe Stadio Olimpico din Roma, iar arbitrul partidei a fost Erik Fredriksson din Suedia. La finalul meciului suporterii Romei nu au suportat prea bine infrangerea si i-au atacat pe fanii lui Liverpool. Cel putin un suporter englez a fost taiat si multi altii raniti.
Liverpool a trecut in acel sezon in cea mai importanta competitie din Europa de Dinamo Bucuresti in semifinale cu scorul general de 3-1.

Oare ce o fi in mintea lui Salah? A fost un jucator de top la AS Roma, paoi s-a transferat la Liverpool unde doboara record dupa record in Premier League.




Comentarii