Informatii importante despre meciul dintre Liverpool si AS Roma


In seara asta, de la 21:45, pe ProTv puteti viziona in direct prima semifinala din Champions League: Liverpool vs AS Roma.
De la gazde vor lipsi urmatorii jucatori care sunt accidentati: Joël Matip, Adam Lallana si Emre Can
De la AS Roma vor lipsi: Rick Karsdorp si Gregoire Defrel.

In Premier League, Liverpool se afla pe locul 3 cu 71 de puncte, la o diferenta doar de 3 puncte de locul 2 ocupat de Manchester United.
AS Roma se afla pe locul 3 in Serie A cu 67 de puncte si se bate cu Lazio(67 de puncte) si Inter(66 de puncte) pentru ultimele 2 locuri care asigura participarea in Champions League din sezonul viitor. Juventus si Napoli nu mai pot fi ajunse in clasament de Roma, Lazio sau Inter. 4 echipe din Italia au dreptul in cea mai importanta competitie de fotbal din Europa in sezonul viitor.

Cel mai bun marcator in toate competitiile din echipa Liverpool este Salah cu 41 de goluri. Iar cel mai bun pasator in toate competitiile este Firmino cu 14 pase de gol. Firmino are si 25 de goluri reusite in toate competitiile.
Cel mai bun marcator de la AS Roma in toate competitiile este Edin Džeko cu 20 de goluri, iar Kolarov are cele mai multe pase de gol, 11 reusite.

In ultimele 5 meciuri din Champions League, Liverpool are 4 victorii si un egal. AS Roma are 3 victorii si 2 infrangeri.
Pentru Liverpool este a 10-a semifinala din Champions League si de 7 ori a ajuns pana in finala. De 2 ori a ratat finala: in sezonul 1964-65 impotriva echipei Inter Milan si in 2007-08 impotriva echipei Chelsea.
Liverpool a marcat 33 de goluri in acest sezon de Champions League si echipa lui Jurgen Klopp devine cea mai ofensiva echipa din Anglia in aceasta competitie.
AS Roma a primit gol in ultimele 26 de deplasari din Champions League si ma astept sa primeasca gol si in seara asta.



Comentarii