Trading Betfair la tenis


De vreo 2 saptamani tot studiez metode de a face bani la Betfair. Am cautat informatii despre trading si scalping si alte strategii care se potrivesc pe fotbal si tenis. Si am gasit o strategie buna pe tenis.
Inainte de inceperea meciului in care exista un favorit clar si acesta are prima serva, pariezi impotriva lui. Sa zicem ca Halep are cota 1,10 la victorie si serveste prima. Pariezi o suma de bani impotriva ei si daca face adversara break sau se ajunge la 30-30 sau 40-40, cota pe victorie Halep va creste. Atunci dai Cash Out si iesi de pe piata Betfair pe plus. Daca se intampla ca Halep sa castige primul ghem, nu e stres. Cota pe victorie a lui Halep va ramane neschimbata sau se va schimba foarte putin, iar voi nu riscati nimic. Dar e foarte important sa iesiti de pe piata de pariuri imediat dupa ce se termina primul ghem sau game la tenis. Indiferent ce se intampla, asta e o strategie care se aplica doar pe un ghem.

O alta metoda de a face bani este atunci cand un jucator de tenis mai are un game si castiga meciul. Cota pe victorie ajunge la 1,05 sau 1,07. Tu pariezi impotriva lui o suma mica. Cota adversarului poate ajunge la 30 pentru victorie. Se poate intampla un astfel de scenariu: jucatorul aflat la cateva minute de victorie sa se sufoce din cauza presiunii. Iar adversarul sa joace cat mai bine pentru a ramane in meci. Si se poate realiza break-ul sau se poate ajunge la 30-30 sau 40-40 sau chiar sa conduca adversarul 15-40. Si atunci iesiti de pe piata Betfair cu Cash Out pentru ca la victorie cota pe favorit incepe sa creasca.
Ati facut trading si nu mai conteaza ce se intampla in continuare.

Daca sportivul isi face serva, tu pierzi o suma mica. Dar daca adversarul face break, castigi o suma importanta. Totul depinde de inspiratia ta in alegerea meciurilor pe zgura, hard sau iarba. Va recomand sa pariati des pe tenis feminin unde cotele se misca foarte repede, iar break-urile apar foarte des.

Comentarii