Barcelona vs Chelsea sau ultima sansa a lui Conte de a salva sezonul


Barcelona si Chelsea au terminat nedecis meciul tur din Anglia, scor 1-1. Echipa lui Conte a jucat aproape perfect in defensiva si a plecat rapid pe contra-atac ca o echipa care stie cand sa isi arate coltii. Doar o singura greseala in apararea lui Chelsea, o pasa din lateral in centru, a facut posibila o recuperare a lui Iniesta care ii da pasa de gol lui Messi.
Dar acum, in retur, pe stadionul Camp Nou, daca Barcelona deschide scorul, va fi greu pentru englezi. Chelsea nu poate juca pe contre cu echipa catalana. Echipa lui Conte va juca la 0-0 cu o aparare beton si va incerca sa inscrie in a doua repriza.

Barcelona este pe primul loc in campionatul din Spania, la 8 puncte de Atletico Madrid care se afla in urmarirea liderului. Barcelona se concentreaza acum pe acest meci din Champions League, dar nu este asa usor cum pare la prima vedere. Chelsea a fost mai mereu o nuca tare pentru Barca.
Echipa lui Conte nu sta bine in campionat. In ultimele 3 etape a fost invinsa de Manchester United si de Manchester City si a cazut pe locul 5 in Premier League. Iar in ultimele 10 meciuri din campionatul din Anglia, Chelsea are 4 infrangeri si 2 egaluri. Doar primele 4 locuri din Anglia au asigurate locuri in Liga Campionilor.

Barcelona a ajuns la 13 meciuri fara infrangere in toate competitiile de la surpriza avuta impotriva echipei Espanyol in Cupa Spaniei. Messi nu a jucat in Primera Divison in ultima etapa pentru ca a fost langa iubita lui. S-a nascut al 3-lea copil al argentinianului care poarta numarul 10. Dar nu va lipsi din primul 11 al catalanilor impotriva echipei Chelsea.

In dubla mansa in Champions League, Chelsea i-a eliminat pe catalani in 2012. Barcelona a lasat-o acasa pe Chelsea in anii 2006 si 2009. Dar mai mereu in meciurile dintre aceste 2 echipe s-au marcat goluri.
De la Barca vor lipsi Nélson Semedo, Denis Suarez, Yerry Mina. La Chelsea nu vor juca David Luiz, Ross Barkley, iar Antonio Rüdiger este incert pentru meciul din seara asta de la ora 21:45.


Echipe probabile
Barcelona (4-4-2): Ter Stegen; Roberto, Piqué, Umtiti, Alba; Rakitic, Paulinho, Busquets, Gomes; Messi, Suárez

Chelsea (3-4-3): Courtois; Azpilicueta, Christensen, Cahill; Moses, Kanté, Fàbregas, Alonso; Willian, Morata, Hazard

O sa joc la pariuri ambele echipe marcheaza sau GG la cota 1,80. Puteti incerca si peste 2,5 goluri sau 3+ la meciul Barcelona - Chelsea. Cota oferita pentru goluri multe inscrise este de 1,77.

Comentarii