Real Madrid vs PSG sau ultima sansa a lui Zidane


In seara asta, de la 21:45, se va disputa un meci asteptat de toata suflarea fotbalistica: Real Madrid joaca acasa impotriva PSG in Champions League.
Echipa lui Zidane se afla la 17 puncte de Barcelona in campionat, in plus a suferit o umilinta fiind eliminata de Leganes in Cupa Spaniei. Meciul impotriva echipei PSG s-ar putea sa fie ultima sansa de a salva sezonul fotbalistic pentru antrenorul Realului.

Real Madrid a dominat Liga Campionilor in ultimii 2 ani, dar in acest sezon, echipa lui Zidane a luat doar 1 punct din 6 in grupe impotriva echipei Tottenham si a facut inca un egal acasa cu Borussia Dortmund. Astfel, Real Madrid a cazut pe locul 2 in grupa si se va intalni cu Paris Saint Germain in primavara europeana.
Toata lumea asteapta duelul dintre Cristiano Ronaldo si Neymar. Ronaldo are 213 goluri si 89 de pase de gol in 472 de meciuri, iar Neymar are 321 de goluri si 171 de pase de gol in 520 de meciuri. Au aparut niste zvonuri ca de la anul Neymar se va transfera la Real Madrid. Dar poate este doar praf in ochi ca sa il zapaceasca pe brazilian inaintea unui meci important.

Meciul se va decide de apararea echipei Real Madrid. Specialistii isi pun intrebarea daca echipa lui Zidane va rezista in fata jucatorilor de renume ca: Neymar, Edinson Cavani, Kylian Mbappe, Julian Draxler si Angel Di Maria.
Daca in trecut, Real marca pe final de meci, in acest sezon primeste mult prea des goluri in minutele de prelungiri. Iar PSG nu te iarta daca poate sa transeze calificarea din primul meci. Cred ca vom avea goluri multe in aceasta partida de Champions League.

Echipe probabile
Real Madrid (4-3-3) Navas; Nacho, Varane, Ramos, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modric; Bale, Benzema, Ronaldo

Paris Saint Germain (4-3-3) Areola; Alves, Marquinhos, Silva, Kurzawa; Veratti, Lo Celso, Rabiot; Mbappe, Cavani, Neymar

Arbitrul partidei Gianluca Rocchi (Italia)

La meciul Real Madrid - PSG o sa pariez peste 3 goluri la cota 1,65. Daca preferati cote mai mari, atunci Draw no Bet PSG la cota 2,10 pare un pariu cu sanse de reusita.

Comentarii