Chelsea vs Barcelona in Liga Campionilor


Marti seara, pe stadionul Stamford Bridge din Londra, Chelsea va incerca sa obtina un rezultat bun in primul meci impotriva Barcelonei. Dar echipa catalana este in forma buna in acest sezon pentru ca singura infrangere din 2018 a fost in fata echipei Espanyol in Cupa Spaniei. Pana la meciul cu Espanyol, Barca nu mai fusese infranta in toate competitiile din August anul trecut, atunci cand Real Madrid a castigat Super Cupa Spaniei cu scorul de 5-1 in dubla mansa.
Dar acum Real este foarte departe in campionatul din Spania, iar Barca este pe primul loc si are un avans important. Si acum poate sa isi indrepte atentia spre Liga Campionilor.

Chelsea are 2 infrangeri in ultimele 3 meciuri si se afla la 19 puncte de liderul din Premier League - Manchester City. Chelsea este macinata de accidentari si lipsa unui atacant in forma ii face pe suporterii albastrilor sa isi faca griji pentru acest sezon de Champions League. Morata inca nu s-a adaptat in Premier League, iar forma buna a lui Michy Batshuayi, care este imprumutat la Borussia Dortmund, ma face sa cred ca Chelsea are niste probleme in conducerea clubului. Cei de acolo nu sunt inspirati. Dar Eden Hazard poate reprezenta un pericol oricand pentru apararea catalanilor.

Statistica
Pana acum, Chelsea si Barcelona s-au intalnit de 5 ori in dubla mansa, iar echipa catalana conduce cu 3-2.
Pe stadionul Stamford Bridge, Chelsea a castigat 4 din 6 meciuri impotriva Barcelonei. Celelalte 2 rezultate sunt reprezentate de un egal si o infrangere.
6 din ultimele 10 meciuri jucate de Chelsea in Premier League s-au terminat cu peste 2,5 goluri marcate si in doar 2 meciuri ambele echipe au marcat. Ultima parte demonstreaza ca Chelsea are o aparare puternica. Sunt curios daca va rezista in fata atacantilor Barcelonei.
In ultimele 10 meciuri jucate in Anglia, echipa lui Conte are 5 victorii, 3 egaluri si 2 infrangeri.
In 24 de meciuri in Primera Division, Barcelona a primit doar 11 goluri si a marcat 62. Lionel Messi se intelege din nou bine cu Luis Suarez care inscrie din orice pozitie si Ousmane Dembele si-a revenit dupa accidentare.
In ultimele 10 meciuri din campionatul Spaniei, Barcelona are 8 victorii si 2 egaluri. Iar printre aceste victorii se numara cele obtinute pe terenurile echipelor Real Madrid, Villarreal si Real Sociedad.

Echipe probabile:
Chelsea (3-4-3)

Courtois , Azpilicueta (RCB), Christensen (CB), Rudiger (LCB), Moses (RM), Fabregas (RCM), Kante (LCM), Zappacosta (LM), Pedro (RW), Hazard (CF), Willian (LW)

Barcelona (4-3-3)

Ter Stegen, Roberto (RB), Pique (RCB), Umtiti (LCB), Alba (LB), Rakitic (RM), Busquets (CDM), Paulinho (CM), Iniesta (LM), Messi (CF), Suarez (ST)

Cred ca se vor marca goluri in Chelsea vs Barcelona, iar pariul peste 2,5 goluri sau 3+ la cota 1,80 mi se pare ca are sanse de reusita. Victoria echipei catalane la cota 2 pare o predictie buna.




Comentarii