Greselile facute de Manchester United in perioada de transferuri


Manchester United nu trece printr-o perioada buna in Premier League. In ultimele 2 meciuri a reusit doar 2 rezultate de egalitate, ambele terminate cu acelasi scor 2-2. In ultima partida de campionat, Manchester United a egalat in ultimele minute de joc pe Burnley. Iar dupa aceste remize, echipa lui Jose se afla la diferenta mare de puncte de locul 1, ocupat de Manchester City.
Multi specialisti spun ca echipa lui The Special One a gresit atunci cand a adus jucatori de mare valoare la echipa, a aruncat bani foarte multi pe niste super-vedete si nu se vad rezultatele. Cei din conducerea lui United puteau sa plateasca 37 de milioane de lire sterline pentru Sane in loc sa plateasca 90 de milioane pe Pogba. Ar fi putut sa de 30 de milioane de lire pe Jesus in loc de 90 de milioane pe Lukaku.

Stiu ca aceste comparatii de mai sus sunt putin fortate pentru ca sunt jucatori care evolueaza pe posturi diferite. Sane ar trebui comparat cu Martial, desi primul da un randament mult mai bun. Paul Pogba a fost un transfer foarte important pentru United, desi la banii aia, City i-a cumparat pe De Bruyne si Gundogan. Morata este un transfer mai reusit decat Lukaku. United ar trebui sa isi cheltuiasca banii cu intelepciune in viitor.

Unii spun ca in spatele transferurilor si deciziilor importante este agentul de jucatori Mino Raiola. Iar Jose Mourinho si Raiola sunt foarte apropiati. Sunt 3 jucatori reprezentati de acesta care au ajuns la Manchester United pe suma de peste 200 de milioane de lire sterline.
Altii spun ca suma platita pentru Pogba ar fi fost folosita cu cap pentru a cumpara 3 jucatori care sa acopere carentele din echipa lui Jose. Pentru ca o echipa nu sta doar intr-un jucator de mare valoare.

Iar la final va las cu un text scris de un prieten bun, specialist in fotbalul englez - Vlad Bogos. Mai multe informatii gasiti pe Tackle.ro

Manchester United. Crystal Palace o desfacuse pe Leicester ca pe o conserva de sardine in runda trecuta. 0-3 sec pe King Power Stadium. United, echipa cu individualitati world-class, s-a chinuit mult sa inscrie, reusind sa conduca in urma unei executii fantastice marca Juan Mata, dar si-a bătut joc de ocazii si a fost egalata la ultima faza, in Fergie time… Pogba inca nu si-a bagat mintile in cap si suporterii se intreaba daca o va face vreodata, pentru a putea echipa beneficia de talentul fantastic al acestui jucator. City e la 13 puncte distanta, titlul e jucat.

Comentarii