Lebron James a fost eliminat in meciul impotriva celor de la Heat


Lebron James a fost eliminat pentru prima oara in cariera lui intr-un meci de baschet din NBA. La scorul de 93-70 pentru Cleveland Cavaliers, Lebron a scapat pe contra-atac, a fost faultat si arbitrul s-a facut ca nu vede incidentul. Vedeta celor de la Cavaliers a protestat, iar arbitrul nu a stat la discutii si l-a trimis la vestiare.

Cei care sunt innebuniti dupa meciurile tari din NBA se impart in 2 tabere.
In prima tabara sunt cei care spun ca a fost o eliminare usoara. Ca arbitrul a vrut sa isi faca un nume care sa ramana in istorie. Omul care l-a eliminat pentru prima oara pe James. Conteaza si in ce bar va povesti arbitrul intamplarea. Pentru ca dupa ce va termina de vorbit, ori va primi o bere, ori un pumn in fata.
A doua tabara spune ca a facut foarte bine arbitrul. Lumea s-a saturat de jucatorii care simuleaza sau comenteaza la fiecare decizie a celor care conduc desfasurarea unei competitii sportive. Chiar daca esti o vedeta ca Lebron. Si ca a gresit pentru ca echipa lui conducea la o diferenta de puncte destul de mare si nu isi avea loc o iesire ca aceasta din videoclipul de mai jos. Si asta e valabil in orice sport. Lasa nervii si chiar daca arbitrul greseste, concentreaza-te pe jocul tau, pe ce ti-a spus antrenorul la pauza si fii disciplinat.




Comentarii