Totul despre fotbalul international

Pentru ca e luni si e inceput de saptamana, m-am gandit sa scriu un articol despre ultimele stiri despre fotbal. Aceste informatii nu le gasiti in presa de la noi pentru ca ziaristii din Romania prefera can-can si stiri de senzatie din jurul fotbalului.

Totul despre fotbalul international
1. RSC Anderlecht l-a dat afara pe antrenorul René Weiler. Acest antrenor a nemultumit atat conducerea clubului, dar si suporterii. In plus cei care vin in tribune au strambat din nas la transferul lui Stanciu. Ei considera ca a fost o miscare gresita din partea conducerii lui RSC Anderlecht. La banii aia puteau cumpara un jucator mai valoros.

2. Ousmane Dembelé s-a accidentat si va lipsi 3 sau 4 luni in afara terenului. Dembelé a dat o pasa cu calcaiul si si-a rupt tendonul. Incredibil ghinion pentru Barcelona care dupa plecarea lui Neymar a incercat din rasputeri sa aduca un inlocuitor. Cred ca a fost si o greseala a antrenorului Barcelonei care l-a folosit inca din primele meciuri importante, iar Dembelé nu era prregatit fizic.

3. Cu victoria impotriva echipei Benevento de ieri, Napoli a ajuns la 9 victorii consecutive in Serie A pentru prima oara in istorie. Dar ce este mai important il reprezinta fotbalul ofensiv practicat de Napoli. Iar asta e o placere pentru orice microbist. Cred ca Napoli este adevaratul pericol pentru Juventus in lupta pentru titlu. Nici Roma nu trebuie subestimata in acest sezon.

4. Ivan Perisic are urmatorul palmares in ultimele 6 meciuri: 6 pase de gol si 4 goluri. Manchester United l-a dorit mult pe Perisic in perioada de trasnferuri, dar mutarea nu s-a realizat. Cred ca Ivan a facut bine ca a ramas la Inter care este un club de traditie in Italia.

5. Cei mai buni marcatori din Serie A in acest moment. Campionatul din Italia s-a schimbat la fata. Nu se mai joaca defensiv, iar fazele de poarta si golurile au inceput sa apara mult mai des.

Comentarii