Ponturi pariuri pentru Leicester - Liverpool, Atletico - Sevilla si Sampdoria - AC Milan


In acest week-end este programata etapa cu numarul 6 in campionatele interne de top ale Europei, adica Premier League, La Liga si Serie A. Ambasador al agentiei de pariuri online Unibet, Ilie Dumitrescu puncteaza cele mai importante statistici generatoare de ponturi utile pentru pariori, intr-o analiza video postata pe canalul de YouTube al agentiei.

"Leicester - Liverpool este un meci intre doua echipe aflate in declin de forma. Gazdele au castigat un singur punct din ultimele 3 etape, interval in care au intalnit, este adevarat, doua candidate la titlu - Chelsea si Manchester United. De partea cealalta, "cormoranii" nu au convins in ultimele doua meciuri, afectati probabil de infrangerea usturatoare cu Manchester City", considera expertul Unibet.

Meciul se va disputa sambata, 23 septembrie, de la ora 19:30, pe King Power Stadium. Leicester a inscris in cele 2 jocuri de pe teren propriu, in timp ce Liverpool in 2 dintre cele 3 jucate in deplasare. Rezulta ideea de a paria pe faptul ca ambele echipe marcheaza: cota 1,64. Leicester a evitat infrangerea in 3 din ultimele 4 meciuri in care a gazduit-o pe Liverpool, deci merita atentie si optiunea "Leicester nu pierde": cota 1,88. Demn de mentionat este ca pe 19 septembrie Leicester a invins Liverpool in Cupa Ligii Angliei, scor 2-0, deci are un avantaj moral.

"Atletico - Sevilla este un duel devenit clasic in ultimii ani, pentru podiumul din La Liga. Sevilla nu se simte insa deloc bine la Madrid, unde nu a castigat niciun meci din 2008. Este interesant de vazut ce vor face andaluzii acum, pentru ca trupa lui Diego Simeone are o serie de 5 victorii consecutive acasa, in toate competitiile. Totusi, in ultimele 5 partide de campionat jucate la Madrid, Sevilla a reusit sa scoata doua remize", comenteaza Ilie Dumitrescu cel mai interesant meci din aceasta etapa de La Liga.

Sevilla are 9 meciuri la rand fara victorie pe Wanda Metropolitano din Madrid, asa ca Atletico este marea favorita (cota 1,65 pentru victorie). In 5 din ultimele 6 partide directe, niciuna dintre cele doua echipe nu a reusit sa inscrie. Idee de pariere: nu marcheaza ambele formatii - cota 1,91 pe unibet.ro.

In Serie A, privirile sunt indreptate spre Sampdoria - AC Milan, meci ce se va juca duminca. In fiecare din ultimele 4 meciuri directe, echipa considerata oaspete a reusit sa se impuna, deci avantaj pentru AC Milan (cota 2,05 pentru victorie). Se asteapta multe goluri (peste 2,5 - cota 1,70), caci Sampdoria a inscris in fiecare din primele 3 meciuri din acest sezon, iar Milan a marcat in deplasare in toate meciurile jucate in acest an.

"Sampdoria si AC Milan sunt in lupta directa pentru locurile de cupe europene din Italia. Dupa un inceput bun de sezon, Sampdoria ar putea cauta o victorie acasa in fata Milanului, dupa 7 ani de seceta. Din 2010 pana in prezent, Milan a reusit 5 victorii si 3 remize pe Stadio Luigi Ferraris din Genoa", incheie Ilie Dumitrescu.

Comentarii