Messi a marcat peste 300 de goluri pe Camp Nou


Messi doboară record după record. Cred că are acum peste 800 de goluri și pase de gol în 700 de meciuri. Și sigur va ajunge la cifra 1000 de goluri și pase de gol. Iar acest record nu cred că va mai fi realizat de nimeni în următorii 50 de ani.
Și acum vorbind serios, catalanii ar trebui să numească stadionul Messi după ce argentinianul se va retrage. Iar eu sunt fericit că am trăit în epoca lui. Dacă tatăl meu îmi povestea de Pele și Maradona, eu o să le spun copiilor și nepoților mei de faze din meciuri memorabile făcute de argentinianul ce poartă numărul 10.

Trăim în vremurile în care evoluează cel mai bun jucător din lume sau printre cei mai buni din toate timpurile. Felul în care poate ține mingea la picior în plină viteză, schimbările de direcție, inteligență în joc, calmul cu care execută portarii adverși, toate astea nu le găsești la alți jucători profesioniști.
E o încantare să îl văd pe Messi când are chef de fotbal. Poate fenta apărări întregi și poate face din cel mai bun portar din lume o glumă proastă.




Comentarii