Recorduri greu de egalat din fotbal


Recorduri greu de egalat din fotbal

1. Cel mai rapid cartonaș roșu
În anul 2000, în Octombrie, jucătorul Lee Todd a fost eliminat după doar 2 secunde de joc. După ce a fluierat arbitrul începutul meciului, Todd a zis: fuck me, that was loud. Pentru că a strigat în gura mare aceste vorbe grele, a fost eliminat.
E foarte greu  acum să mai primească alt jucător cartonaș roșu sub 2 secunde. Chiar dacă acum arbitrii pot să acorde cartonaș roșu și înaintea meciului. Dar dacă se întâmplă asta, echipa cu jucătorul eliminat înainte fluierului de început are dreptul să bage 11 jucători.

2. Ce mai mare scor înregistrat între 2 naționale de fotbal
În 2001, în calificările pentru Cupa Mondială, Australia a învins cu 31-0 echipa American Samoa. Nu cred că se mai poate înregistra un asemenea scor la nivel internațional. Chiar și naționalele mici din Europa au acum jucători profesioniști și au obținut victorii împotriva unor echipe cu renume.

3. Cele mai multe cartonașe roșii acordate într-un singur meci
În partida de fotbal dintre Claypole și Victoriano Arenas, arbitrul a eliminat toți jucătorii celor 2 echipe plus 14 rezerve și membrii ai staff-ului celor 2 echipe. Arbitrul a acordat 36 de cartonașe roșii în acel meci.
A fost o bătaie generală, plus alte evenimente ciudate. O altercație între un jucător și antrenorul din aceeași echipă înainte de încăierarea generală.
Nu cred ca se vor mai acorda atât de multe cartonașe roșii într-un singur meci de fotbal.

4. Echipa invincibilă în Premier League
Arsenal a reușit să câștige campionatul fără să fie învinsă în sezonul 2003/2004. Arsenal, cu jucători ca Dennis Bergkamp și Theirry Henry, a câștigat 26 de partide de fotbal și a făcut 12 meciuri la egalitate. Zero înfrângeri scrie negru pe alb în dreptul echipei Arsenal în acel sezon.
Acum în 2017 și în sezoanele care vor urma, cred că este imposibil ca o echipa din Anglia să mai reușească ce a făcut Arsenal în acel sezon. Toate echipele din Premier League se întăresc cu jucători de valoare ca Alexandre Lacazette, Alvaro Morata, Davy Klaassen, Mohamed Salah, Pogba, Benjamin Mendy și alții, iar antrenorii veniți în Anglia în ultimii ani sunt printre cei mai buni din lume.

Comentarii