Mayweather sau McGregor?


În această noapte de la ora 4, va începe gala de box profesionist unde vor lupta Mayweather și Mcgregor. Gala va fi transmisă în direct de PROTV.
Cum cred eu că se va disputa meciul.
În primele 30 de secunde din prima repriză Conor îl trimite în lumea viselor pe Mayweather cu un croşeu la fel cum s-a întâmplat în meciul cu Aldo din UFC. Dar Floyd se ridica și este vizibil șocat. Conor face un meci perfect și câștiga 11 reprize la rând.

În repriza a 12-a, Conor știind că este câștigătorul îl lovește cu piciorul în cap pe Mayweather. Dar această lovitură nu este recepționată în plin de Floyd. Cu un procedeu din lupte, Mayweather face un suplex și îl aruncă pe Conor la podea.
Floyd surprinde pe toată lumea cu stilul lui de lupta la sol. E un expert in ju-jitsu brazilian. Exact cum făcea Gracie în primul UFC din Noiembrie 1993, Floyd îi forțează glezna lui Conor, iar aceasta din urmă se recunoaște învins. Apoi intră Nate Diaz în ring și îi da o palmă lui Floyd. Toată lumea intră în ring și începe o bătaie generală.
La sfârșitul meciului, ambii luptători sunt descalificați.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat că atare.

Comentarii

  1. 1xBet România

    1xBet este cel mai bun site pentru pariurile sportive online în România! Pentru toate informațiile de pariuri 1xBet, vizitați site-ul >> https://www.1x2sportbets.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu