Gabriel Jesus si Kevin De Bruyne fac glume proaste


Gabriel Jesus și Kevin De Bruyne au ieșit la plimbare prin Los Angeles, California și au început să dea urechi oamenilor simpli de pe stradă. Se vede că americanii nu știu soccer, așa cum pronunța ei, pentru că stau prea deschiși atunci când atacă mingea. Noi, ăștia din Europa, știm că e cea mai mare rușine să iei urechi chiar și într-un meci de fotbal amical.
Îmi aduc aminte că jucăm fotbal 6 contra 6 și mi-a dat un prieten mingea printre picioare. I-am zis că dacă se întâmplă a 2-a oară, îi rup picioarele. Și-a cerut scuze.
Acum, dacă Kevin De Bruyne mi-ar da urechi nu aș face o scenă și nu m-aș enerva. Dar aș fi foarte atent dacă aș ataca mingea.

Îmi doresc să văd mai multe echipe din Europa, nu mai zic din România, care să fie active pe Facebook, Twitter, Instagram si altele. Canalul de YouTube al echipei Manchester City este cel mai bun din Premier League. Cei de la City știu că în fiecare zi tinerii navighează pe rețelele de socializare și trebuie ademeniți spre club într-un fel sau altul.

Gabriel Jesus si Kevin De Bruyne fac glume proaste

Comentarii