Pase scurte din fotbal

Sărbători Fericite alături de cei dragi, iar pentru cei care pariați în acest an să aveți parte doar de bilete verzi. Titlul acestui articol ar fi trebuit să sune cam așa: Știri scurte din fotbal, dar pentru că am vrut să schimb azi ceva, am făcut un mic joc de cuvinte și a ieșit ce vedeți mai sus.

Pase scurte din fotbal
1. Roman Bürki, jucătorul echipei Borussia Dortmund a declarat: Toți jucătorii plângeau în vestiar după meciul cu Monaco din Champions League. Pe cei de la UEFA îi interesează doar banii.
2. Chiellini: Jucătorii Barcelonei sunt ca rechinii, simt mirosul sângelui de la mare distanță. Trebuie să îi ținem departe de poarta noastră. Ar fi bine să înscriem goluri și să nu jucăm cu frică.
Arbitrul partidei de miercuri seară dintre Barcelona și Juventus va fi Björn Kuipers.

3. În ultimii 30 de ani, în campionatul din Spania doar 4 jucători au marcate peste 20 de goluri din afara careului de 16 metri. Pe primul loc se află Messi cu 51 de reușite, pe locul 2 este Cristiano Ronaldo cu 41 de goluri, pe locul 3 se află Robereto Carlos cu 32 de reușite și pe locul 4 este Rivaldo cu 27 de goluri.
Sursa Twitter La Liga

4. Chelsea a reușit contra-performanța să nu tragă niciun șut pe poartă în meciul cu Manchester United. Acest lucru nu s-a mai întâmplat din Septembrie 2007.
5.Se spune despre români, mai bine zis despre suporterii noștri ca sunt foarte violenți. Mai jos aveți o filmare în care suporterii echipei Bastia atacă jucătorii echipei Lyon direct pe terenul de joc. Nu mai are rost să comentez eu ce se întîmplă acolo, imaginile vorbesc de la sine.

Comentarii