Lazio - Roma in Cupa Italiei


Meciurile dintre Lazio și Roma au fost mai mereu cu scântei, cu goluri spectaculoase și nervi. Aproape la fiecare întâlnire fotbalistică dintre aceste 2 echipe se acordă multe cartonașe galbene și cel puțin un cartonaș roșu. Chiar și Francesco Totti, jucătorul emblemă al echipei AS Roma, a reușit contra-performanța să fie eliminat în acest derby.
Și în seara asta se întâlnesc din nou Lazio-Roma în Cupa Italiei. Abia aștept.

Lazio a ajuns la 4 meciuri fără înfrângere în Serie A cu 3 victorii și un egal. A ajuns pe locul 5 cu 50 de puncte și se apropie de primele 3 locuri care asigură calificarea în Champions League în sezonul viitor.
AS Roma se află pe locul 2 în Italia cu 59 de puncte, iar forma acestei echipe este de invidiat. În ultimele 13 meciuri are 11 victorii.

În ultimele 7 meciuri dintre cele 2 echipe, Roma stă mult mai bine pentru că are 5 victorii și 2 egaluri. Ultima victorie a echipei Lazio în față Romei a fost în sezonul 2012/13 cu scorul de 1-0.
În ultimele 10 meciuri jucate în Serie A, Lazio are 5 partide de fotbal încheiate cu peste 2,5 goluri marcate. Iar 50% din ultimele 10, ambele echipe au înscris.
În utimele 15 meciuri jucate de Lazio în Italia palamaresul arată așa: 9 victorii, 2 egaluri și 4 înfrângeri suferite contra echipelor Chievo, Juventus, Inter și AS Roma.

În ultimele 10 întâlniri fotbalistice jucate de Roma în Italia, în 4 din ele au marcat ambele echipe.
În ultimele 15 meciuri din Serie A, Roma are următorul palmares: 12 victorii și 3 înfrângeri. Iar cele 3 eșecuri au venit în fața echipelor: Juventus, Atalanta și Sampdoria.

Cred că vor marca ambele echipe sau GG în acest meci, iar cota pentru acest pariu este de 1,65. Și mai cred că se va acorda minim un cartonaș roșu.



Comentarii