Napoli - Genoa predictie


Vineri seara se va disputa meciul dintre Napoli si Genoa pe stadionul Stadio San Paolo. In etapa trecuta, Napoli a distrus-o pe Bologna cu 7-1, iar Dries Mertens si Marek Hamsik au marcat fiecare cate 3 goluri.
In tur, meciul dintre Napoli - Genoa s-a terminat fara goluri marcate, dar nu cred ca intalnirea fotbalistica de vineri va avea aceeasi soarta. In ultimele 9 meciuri jucate de Napoli, 8 s-au terminat cu peste 2,5 goluri inscrise. Asa ca ma astept la un festival de goluri. O echipa cand e in forma isi continua stilul ofensiv cateva etape la rand. Peste 40% din meciurile jucate in fata de Napoli in fata suporterilor proprii s-au terminat cu peste 3,5 goluri marcate.

Genoa are 7 meciuri la rand fara victorie, iar ultimul succes obtinut a fost realizat in fata Fiorentinei cu 1-0 pe 15 Decembrie 2016. Si deplasarea la Napoli nu se anunta usoara pentru ca gazdele de vineri marcheaza aproximativ 2,33 goluri pe teren propriu.
Cele 2 echipe s-au intalnit pana acum de 35 de ori in toate competitiile. Napoli are 14 victorii, 13 egaluri si 8 infrangeri in fata echipei Genoa.

Daca aveti de gand sa pariati vineri seara la meciul Napoli - Genoa, cred ca peste 3 goluri marcate la cota 1,70 e un pariu bun. Puteti risca niste bani si pe ambele achipe marcheaza sau GG la cota 1,77.


Comentarii

  1. Napoli a castigat cu 2-0 si ambele variante propuse de mine au fost gresite. Gazdele au avut cateva ocazii mari, dar nu prea au fost inspirate in fata portii.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu