Juventus - Inter Milan in Serie A


Mâine se va disputa derby-ul Juventus-Inter Milan din Serie A. De câțiva ani, Juventus domină fotbalul italian și singurul trofeu pe care îl urmărește de ceva timp este Champions League. Juventus se tot lovește de echipele din Spania în Champions League și pierde aproape de fiecare dată. Dar în Serie A câștigă campionatul ani la rând.
Duminica, Juve va înfrunta Inter-ul care joacă aproape perfect și leagă victorie după victorie. După ce Frank De Boer și-a dat demisia, Inter și-a revenit că prin farmec și a trecut peste scandalul dintre Icardi și galeria interistă. Atunci Icardi a zis că o să cheme niște asasini din Argentina să se ocupe de câțiva membri din galeria Inter-ului.
Acum Inter se bate pentru locurile 1-3 cu șanse reale și îi suflă în ceafă echipei Napoli. Napoli se află pe locul 3 cu 45 de puncte , iar Inter pe locul 4 cu 42 de puncte.

Statistica
1. În meciul tur, Inter a câștigat cu 2-1 meciul cu Juventus prin golurile marcate de Icardi și Perisic.
2. Inter are 7 victorii la rând în Serie A. Ultima înfrângere a fost realizată în meciul cu Napoli pierdut cu 3-0 din 2 Decembrie 2016.
3. Juventus are doar 2 înfrângeri în ultimele 10 partide, iar ultimul eșec a fost în fața echipei Fiorentina în 15 Ianuarie 2017. În rest, Juventus are numai victorii.
4. Inter e o echipă ofernsiva care înscrie des pentru că în ultimele 10 meciuri, 7 s-au terminat cu peste 2,5 goluri marcate.
5. În ultimele 10 meciuri, Juventus are 50% din partide terminate cu ambele echipe marchează. Deși primeste gol des, Juventus a câștigat toate meciurile jucate pe teren propriu.
6. Juventus a înscris de fiecare dată în ultimele 12 întâlniri fotbalistice, iar Gonzalo Higuain are o mare contribuție la această statistică.
7. Juventus a deschis scorul în 76% din meciurile jucate în acest sezon.
8. Inter a înscris de fiecare dată în ultimele 7 partide.

Cred că se vor marca goluri în Juventus-Inter Milan în Serie A. O să pariez peste 2,5 goluri la cota 1,80. Puteți încerca și ambele echipe marchează sau GG la cota 1,85. Vreau să văd goluri frumoase înscrise de Icardi și Gonzalo Higuain.



Comentarii

  1. as merge pe un X solist si sunt ferm convins ca mauro icardi marcheaza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa bata Juventus si scriu aceste randuri inainte sa inceapa meciul ca sa nu zici ca sunt bandit. Sper sa vad un meci cu goluri multe si faze de poarta. In niciun caz un 0-0.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu