Site-uri despre transferuri de fotbalisti


Pentru că este perioada din an în care se fac transferuri de fotbaliști am zis să scriu un articol în care o să vă prezint cele mai bune site-uri care se ocupă cu aceste știri, bârfe, informații sigure despre anumite mișcări din lumea sportului rege. Nu se fac cele mai răsunătoare transferuri în pe timpul iernii pentru că echipele mari sau mai mici din Europa caută să schimbe doar jucătorii care nu au dat randament în prima parte a sezonului. Se fac doar plombe până la finalul acestui sezon, iar în vară se schimbă cu adevărat echipele.
Nu are rost să fac un top 10 site-uri despre transferuri pentru că majoritatea sunt doar o glumă proastă. O să vă prezint doar cele mai bune 2 portaluri online care sunt cu adevărat profesioniste.

Primul site pe care vi-l recomand este cel al ziaristului italian Gianluca di Marzio care este atât în limba engleză, dar și în limba italiană. Acest site îl urmăresc de 2 ani și aproape 95% din tot ce apare pe site este informație sigură, nu vorbe aruncate în vânt după goana de senzațional.

Al doilea site este BBC care are categorie dedicată acestor transferuri de fotbaliști. Aici o să găsiți mai mult informații despre jucătorii din Premier League, dar nu vor lipsi știrile din alte campionate puternice din Franța, Spania, Germania, Olanda și așa mai departe.


Comentarii