Emmanuel Adebayor: Am o reputatie proasta in Anglia si nu stiu de ce


Emmanuel Adebayor a trecut prin multe în utima vreme, iar vorbele aruncate de el pe rețelele de socializare au ridicat mereu întrebări. Omul spune cam tot ce gândește și asta nu face bine carierei lui de fotbalist.
1. Are o familie care e disperată după bani. Fratele lui l-a amenințat cu cuțitul pentru o sumă mare de bani.
2. A scris de câteva ori pe Twitter și Facebook că are de gând să își ia viața.
3. A fost în autocarul Naționalei Togo în 2010, atunci când ziariștii și antrenorii acestei țări au fost împușcați mortal.

Se spune despre Emmanuel Adebayor că nu are suflet, că îl interesează doar banii din contract, că e un mercenar. Se spune că s-a ajuns și că nu și-a ajutat familia deloc. Dar nu este chiar așa.
Mama lui zice că nu a ajutat-o deloc, deși Emmanuel Adebayor i-a trimis mereu bani și când aceasta a fost bolnavă a fost trimisă la cei mai buni doctori.
Când fratele lui Peter a murit, Emmanuel Adebayor a trimis bani lui Kola(fratele care îl vorbea mereu pe la spate) ca să vina la înmormântare, iar acesta din urmă nu a apărut. Iar Kola zice și acum că Adebayor este vinovat pentru moartea lui Peter.

Când era la Monaco, Emmanuel Adebayor și-a ajutat fratele Rotimi să intre într-o academie de fotbal din Franța. Dar nu peste mult timp, Rotimi a furat 12 telefoane mobile de la jucătorii de fotbal francezi. Rotimi zici că a fost crescut în România, într-o familie de interlopi. Are aceeași mentalitate.

În 2005 s-a întâlnit cu toată familia ca să se împace. Aceștia au zis că fiecare vrea câte o casă și rentă lunară. Familia îl distruge pe Emmanuel Adebayor.






Comentarii