Realizari in 2016


În afară de acest site pe care îl țin în viață chiar dacă nu mai există nicio reclamă la vreo casă de pariuri aici, am pus umărul la 2 site-uri despre fotbal în 2016.
Primul este în limbă engleză și este al unui prieten bun - Marius Nicolae. Se numește betillustrated și este un site despre fotbal, statistică, transferuri și știri din toate sporturile. Articolele sunt bine construite cu informații importante pentru iubitorii fotbalului și statistici pe care nu le găsiți prin alte părți din mediul online. Marius nu scrie articole la mișto. Omul pune pasiune și tot ce apare pe acest site este făcut la modul profesionist. Site-ul are și Biletul Zilei care se bazează pe over la cornere, strategii de pariuri pe care le puteți aplica pe termen lung, dar și o pagină dedicată cotelor la pariuri care sunt în scădere(acolo sunt meciurile pe care se pariază mult și din cauza asta scad cotele).

Al doilea site este în limba română, iar povestea lui este următoarea. Anul ăsta, cred că era vară, am intrat pe un grup Facebook despre fotbalul din Anglia. Și aproape toți din acel grup erau oameni care mâncau fotbal pe pâine, mai ales sportul rege din Premier League. Și pentru că zilnic apăreau informații și opinii bine documentate care nu existau nicăieri în România și exista posibilitatea ca se vor pierde în timp, i-am întrebat de ce nu își fac un site despre așa ceva. Și așa a apărut premierleagueromania.
Eu am o contribuție mică acolo pentru că Vlad și Mihai duc greul în privința conținutului pe site și promovarea pe social media. Tot ce vă interesează despre Premier League găsiți acolo: programul meciurilor și canale TV care transmit aceste partide de fotbal, transferuri și zvonuri, Ponturi Fantasy Premier League, articole despre jucătorii de legendă din Anglia, plusuri și minusuri după fiecare etapă, etc.

În afară de aceste site-uri îmi încerc norocul în 2017 cu 2 siteuri în limba engleză la care lucrez singur. Ambele sunt la început, iar unul din ele este basketballodds.


Comentarii