Manchester City - Arsenal sau revenirea lui Guardiola in lupta pentru titlu in Anglia


Guardiola are viata grea in Anglia pentru ca nu reuseste sa isi impuna ideile in practica. Posesia atat de laudata de toata lumea nu mai este realizata de jucatorii lui City. Nu am vazut demult atat de multe greseli facute de fundasii si portarul lui City atunci cand incearca sa tina de minge cu orice pret. Pasa lunga nu exista in vocabularul lui Guardiola, dar antrenorul spaniol uita ca pasa lunga si intrarile tari sunt baza fotbalului englez.

Manchester City a castigat etapa trecuta cu 2-0 meciul de acasa impotriva celor de la Watford prin golurile marcate de Pablo Zabaleta(in minutul 33) si David Silva(in minutul 86). Echipa lui Pep se afla pe locul 4 cu 33 de puncte din 16 meciuri jucate.
Arsenal a reusit sa fie invinsa pentru prima oara in Premier League in ultimele 10 meciuri din acest sezon de Everton. Arsenal a inceput meciul in forta si a deschis scorul prin Alexis Sanchez, dar apoi Everton a revenit si a castigat cu 2-1.

Statistica:
69% din meciurile echipei Manchester City s-au terminat cu peste 2,5 goluri marcate.
Echipa lui Guardiola a marcat de fiecare data in ultimele 9 partide de fotbal jucate.
City a condus la pauza in 62% din meciurile din acest sezon.
Arsenal a inscris cel putin 1 gol in ultimele 6 intalniri fotbalistice. Ultimul 0-0 al jucatorilor lui Wenger a fost realizat acasa impotriva echipei Middlesbrough.
Arsenal a marcat de fiecare data in ultimele 7 meciuri jucate in deplasare.

Echipe probabile:
Man City: Claudio Bravo; Pablo Zabaleta, Nicolas Otamendi, Aleksandar Kolarov, Gael Clichy; Fernando, Yaya Toure, Raheem Sterling, Kevin De Bruyne, David Silva; Nolito

Arsenal : Petr Cech; Hector Bellerin, Gabriel Paulista, Laurent Koscielny, Nacho Monreal; Granit Xhaka, Francis Coquelin, Alex Iwobi, Theo Walcott, Mesut Ozil; Alexis Sanchez

Puteti paria peste 2,5 goluri la cota 1,70 sau ambele echipe marcheaza sau GG la cota 1,60.

Comentarii