Becali a pierdut procesul cu Armata in privinta numelui Steaua


Azi, toate ziarele de sport au anunțat că Becali a pierdut procesul cu Armata în privința numelui Steaua. Becali nu mai are voie să folosească numele Steaua pe tricouri, dar patronul echipei FCSB mai are o șansă de atac în instanță.

Echipa finanţată de Gigi Becali s-ar putea vedea în situaţia de a nu mai putea să folosească însemne cu numele ”Steaua”, anunţă DolceSport, astfel că s-ar putea repeta situaţia de acum doi ani când pe tabela stadionului Steaua a apărut doar ”Gazde” în dreptul echipei campioane de la acel moment.

Potrivit informaţiilor de până în acest moment, oficialii echipei lui Gigi Becali nu au fost informaţi în mod oficial cu privire la decizie. Instanţa care a judecat cazul nu este ultima, speţa urmând să fie dusă de partea învinsă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Armata a dat în judecată FC Steaua, cerând ca acest club să-şi schimbe denumirea, după sentinţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din 2014, care anula marca Steaua înregistrată de Gigi Becali.

În acest proces privind schimbarea numelui de către echipa de fotbal, Tribunalul Bucureşti a dat câştig de cauză grupării conduse din umbră de Gigi Becali. CSA Steaua a făcut recurs, iar Curtea de Apel a rămas în pronunţare de pe 23 noiembrie.
E important de menţionat că această sentinţă nu e definitivă, existând şi o a treia cale de recurs, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Comentarii