Barcelona vs Real Madrid La Liga 2016

Barcelona vs Real Madrid La Liga 2016

Barcelona vs Real Madrid este cel mai așteptat meci pentru toți iubitorii de fotbal din întregul Univers. În acest meci se întâlnesc 2 zei ai balonului rotund: Messi și Cristiano Ronaldo.
Luis Enrique speră ca revenirea lui Iniesta în primul 11 să îi aducă cele 3 puncte atât de importante în lupta pentru titlu în La Liga. Real Madrid crede intr-un un meci bun și un egal pe terenul catalanilor ar fi perfect pentru că menține distanța de 6 puncte dintre cele 2 echipe. Real are 33 de puncte obținute din 10 victorii și 3 egaluri și este neînvinsă în Spania, iar Barcelona se află pe locul 2 cu 27 de puncte – 8 victorii, 3 egaluri și 2 înfrângeri.

Barcelona nu se descurcă prea bine în fața suporterilor proprii în ultima vreme. A legat 2 egaluri în ultimele 2 etape: 0-0 cu Malaga, unde portarul oaspeților a fost fenomenal și 1-1 cu Sociedad în weekend-ul trecut.
Real Madrid nu joacă extraordinar de bine, dar a obținut 6 victorii la rând în campionat, iar jucătorii îmbrăcați în alb au marcat 20 de goluri. Cristiano Ronaldo e în formă pentru că a înscris 8 goluri în ultimele 4 partide de fotbal jucate în Spania.

Echipe posibile
Barcelona: Ter Stegen – Alba, Mathieu, Mascherano, Roberto – Iniesta, Rakitic, Busquests – Messi, Suarez, Neymar.
Real Madrid: Navas – Marcelo, Pepe, Ramos, Carvajal – Modric, Kovacic – Ronaldo, Isco, Vazques – Benzema.

Statistică:

  • Lionel Messi este cel mai bun marcator în El Clasico cu 21 de reușite.
  • Cristiano Ronaldo se descurcă mult mai bine în deplasare pentru ca 10 din cele 16 goluri marcate în El Clasico au fost înscrise pe terenul catalanilor.
  • Zidane poate deveni primul antrenor al Realului care o învinge pe Barcelona acasă de 2 ori la rând după Miguel Munoz în 1965.
  • Barcelona este neînvinsă în ultimele 6 meciuri. Multe din partidele jucate de catalani sunt spectaculoase pentru că 6 din ultimele 10 s-au terminat cu peste 2,5 goluri înscrise.
  • Real Madrid a câștigat peste 83% din meciurile jucate în deplasare.
  • Echipa condusă de Zidane a înscris de fiecare dată în ultimele 13 partide de fotbal jucate în acest sezon.
  • Real Madrid a condus la pauză în 66% din meciurile jucate în La Liga.

La acesta confruntare m-am gândit la 2 variante mari și late pentru a paria. Prima este peste 3 goluri la cota 1,60 și a doua este Draw No Bet Real Madrid la cota 3. La pariul cu numărul 2 dacă meciul se termină egal primiți banii înapoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *